Şehir Turları Hergün Farklı Bir Mahalle İle Devam Ediyor

Elazığ Belediyesi her mahallenin muhtarı ile birlikte koordineli bir şekilde yürütülen gezi organizasyonları devam ediyor.

Şehrin tarihi ve kültürel yerleri ile Elazığ Belediyesi’nin ilimize kazandırdığı çalışmaların halkımız tarafından bizzat yerinde görülmesi ve ziyaret edilmesini amaçlayan gezi turları,  Doğukent Mahalle sakinleri ile devam etti. Özel ve konforlu araçlar ile gerçekleştirilen kültür ve şehir turlarına mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi.

Her mahallenin muhtarı ile birlikte koordineli bir şekilde yürütülen gezi organizasyonu bölgesinde tek olma özelliği gösteren Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi ile başlayarak Çöpten Enerji Üretim Tesisi, Şehit Polis Fethi Sekin ve Cip Barajı Mesire alanları ile devam etti.

Doğukentlilerden Başkan Yanılmaz’a Teşekkür

Belediyenin organize ettiği geziler sayesinde hizmetler hakkında daha detaylı bilgi sahibi olan Doğukent Mahalle sakinleri yapılan çalışmaları yerinde gezip görme fırsatı buldukları için Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a ve belediye personellerine teşekkür ettiler. Gezi programıyla ilgili açıklama yapan Doğukent Mahalle Muhtarı Muhammed Coşkun ise programa katılan vatandaşların çok memnun kaldıklarını belirtti.

Bakmadan Geçme