1- Kabul ve Değişiklikler

Elazığ Haber 23 web sitesini ("Site") kullanarak veya siteye erişerek, aşağıdaki kullanım koşullarını ("Kullanım Koşulları") kabul etmiş olursunuz. Eğer bu Kullanım Koşulları ile ilgili herhangi bir hususu kabul etmiyorsanız, lütfen siteyi kullanmayın veya siteye erişmeyin. Elazığ Haber 23, Kullanım Koşulları'nı önceden bildirmeksizin değiştirme hakkını saklı tutar. Bu nedenle, düzenli olarak bu sayfayı ziyaret ederek güncel koşulları kontrol etmenizi öneririz.

2- Fikri Mülkiyet Hakları

Site içeriği, tasarımı, yazılımı ve görseller dahil olmak üzere, Elazığ Haber 23'a ait olan veya lisanslı üçüncü taraf kaynaklardan alınan tüm materyaller telif hakkı ve/veya diğer fikri mülkiyet hakları ile korunmaktadır. Kullanıcılar, sitede yer alan içerikleri yalnızca kişisel kullanım için görüntülemeye yetkilidir. Kullanıcılar, sitedeki içerikleri kaynak göstermek suretiyle alıntı yapabilirler. Ancak, sitedeki içeriklerin tamamının veya büyük bölümünün kopyalanması, dağıtılması, yayınlanması veya ticari amaçlarla kullanılması kesinlikle yasaktır.

3- Kullanıcı İçeriği ve Sorumluluk

Elazığ Haber 23, kullanıcıların siteye gönderdiği veya paylaştığı içeriklerin doğruluğunu, güvenilirliğini veya yasallığını garanti etmemektedir. Kullanıcılar, siteye gönderdikleri veya paylaştıkları her türlü içerikten sorumludur ve bu içeriklerle ilgili olarak Elazığ Haber 23'ü zararlardan tazmin etmeyi kabul ederler.

4- Üçüncü Taraf Siteler ve Bağlantılar

Sitede, üçüncü taraf sitelere veya kaynaklara bağlantılar bulunabilir. Bu bağlantılar, kullanıcıların kolaylığı için sağlanmaktadır ve Elazığ Haber 23, bu sitelerin veya kaynakların içeriği, doğruluğu veya güvenilirliği ile ilgili hiçbir sorumluluk kabul etmemektedir.

5- Sorumluluk Reddi

Site ve içeriği "olduğu gibi" sunulmaktadır. Elazığ Haber 23, sitedeki içeriklerin doğruluğu, eksiksizliği veya güncelliği hakkında hiçbir garanti vermemektedir. Elazığ Haber 23, site kullanımından doğabilecek herhangi bir tür zarar ve kayıplardan (doğrudan, dolaylı, özel veya sonuç olarak ortaya çıkan) sorumlu tutulamaz. Elazığ Haber 23, sitede yer alan içeriklerin kullanımı veya sitedeki bilgilere güvenme sonucu ortaya çıkan zararlar için sorumluluk kabul etmez.

6- Yasak Davranışlar

Kullanıcılar, siteyi kullanırken aşağıdaki davranışlarda bulunmamayı kabul ederler:

  • Yasa dışı, tehditkar, taciz edici, aşağılayıcı, küfürlü, pornografik, müstehcen veya başkalarının özel yaşamına saldırgan içerikler paylaşmak veya göndermek.
  • Başkalarının fikri mülkiyet haklarını, gizlilik veya reklam haklarını ihlal eden içerikler paylaşmak veya göndermek.
  • Virüs, truva atı, solucan, zaman bombası veya diğer zararlı bilgisayar kodları, dosyaları veya programları içeren içerikler göndermek veya yaymak.
  • Siteyi veya site içeriğini herhangi bir ticari amaç için kullanmak, izinsiz reklam, promosyon materyalleri, "önemsiz posta", "spam", "zincir mektuplar", "Piramit şemaları" veya benzeri materyalleri göndermek veya yaymak.

7- Tazminat

Kullanıcılar, bu Kullanım Koşulları'na uymamaları nedeniyle üçüncü taraflar tarafından Elazığ Haber 23'a yöneltilen talep, dava, kayıp, zarar, maliyet ve giderler (avukatlık ücretleri dahil) karşısında Elazığ Haber 23'ü savunmayı, tazmin etmeyi ve zararsız tutmayı kabul ederler.

8- Uygulanacak Kanun ve Yetkili Mahkeme

Bu Kullanım Koşulları ve site kullanımı, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına tabidir. Kullanım Koşulları'ndan kaynaklanan uyuşmazlıkların çözümünde Türkiye Cumhuriyeti mahkemeleri yetkilidir.

9- İletişim

Elazığ Haber 23 ile iletişime geçmek için, iletişim sayfamızdaki formu kullanarak veya belirtilen e-posta adresi ve telefon numarası üzerinden bizimle irtibata geçebilirsiniz.

10- Diğer Hükümler

Eğer bu Kullanım Koşulları'nın herhangi bir hükmü geçersiz, yasadışı veya uygulanamaz hale gelirse, bu durum diğer hükümlerin geçerliliğini, yasallığını ve uygulanabilirliğini etkilemeyecektir. Elazığ Haber 23'ün bu Kullanım Koşulları'ndan doğan herhangi bir hakkı kullanmamış olması, bu hakkı feragat ettiği anlamına gelmez veya bu hakkın kullanılmasına engel teşkil etmez.

11- Kullanım Koşullarının Bütünlüğü

Bu Kullanım Koşulları, Elazığ Haber 23 sitesinin kullanımı ile ilgili taraflar arasındaki anlaşmanın tamamını oluşturur ve bu konuda yapılmış önceki tüm anlaşmaları, düzenlemeleri ve anlayışları geçersiz kılar. Kullanım Koşulları, yalnızca Elazığ Haber 23 tarafından yapılan yazılı bir değişiklikle değiştirilebilir.

Son güncelleme tarihi: 28 Nisan 2023

Bu Kullanım Koşulları'nı kabul ederek, Elazığ Haber 23'ün sunduğu hizmetleri kullanmak için belirtilen şartlara uyacağınızı kabul etmiş olursunuz.