Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş ELMİYAD'ı Ziyaret Etti

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Elazığ Medya, İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği'ni (ELMİYAD) ziyaret etti.

Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, ziyarette ELMİYAD Başkanı Erhan Bahçeci, Yönetim Kurulu ve Dernek Üyeleriyle bir süre sohbet etti. 

Elazığ’a yönelik yürüttükleri hizmetler hakkında bilgiler veren Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, yaklaşık 1,5 aylık görev süreleri içerisinde başta sağlık sektörü olmak üzere bir çok alanda kente hizmet ve yatırım gelmesi konusunda yoğun mesai harcadıklarını ve bunları kamuoyu ile paylaştıklarını kaydetti. 

Kentin kronikleşen bazı problemlerin çözümü noktasında da girişimlerde bulunduklarını ifade eden Milletvekili Keleş, kısa süre içerisinde önemli adımlar attıklarını, önümüzdeki süreçte Elazığ’ın kalkınmasına ve gelişmesine yönelik  çalışmaların hızla devam edeceğini vurguladı. 

Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, basın ve medya sektörünün kamuoyunu bilgilendirme konusunda önemli bir misyonu olduğunu belirterek, ELMİYAD yönetimine ve üyelerine çalışmalarında kolaylıklar diledi. 

ELMİYAD Başkanı Erhan Bahçeci, ziyaretten duyduğu memnuniyeti  dile getirerek, Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş’e teşekkür etti.

Bakmadan Geçme