İzmit Derneğinden Bağımsız Aday Prof. Dr. Bilal Çoban'a Destek

Bir dizi ziyaretler yaparak, farklı şehirlerdeki Elazığlıları bir araya getirip destek isteyen Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, İzmit Elazığlılar Derneği yönetimi ile sahurda bir araya geldi.

İzmit Derneğinden Bağımsız Aday Prof. Dr. Bilal ÇOBAN’a Destek. Bir dizi dernek ziyaretleri yapan Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Bilal ÇOBAN: ‘’Ankara’dan İstanbul’a giderken bizleri sahur programı ile ağırlayan İzmit Elazığlılar Dernek başkanımız ve yönetimine öncelikle teşekkür ederim.

Şehrimizin problemleri, çözüme odaklı projeler ile yok olacaktır. Gece uyumuyoruz, gündüz oturmuyoruz hep bir adım daha fazla ilerlemek için çaba sarf ediyoruz. Menfaatlerim, Elazığ’dır. Elazığ’a hizmettir. Sporunu geliştirmek için ekonomisini düzeltmektir. Siz değerli dernek başkanımız ve yönetimleri de biliyoruz ki aynı hassasiyetleri ruhunuzda taşıyorsunuz. Yaşadığınız yer ile doğduğunuz yeri kıyaslıyor, eksikleri dile getirip çözümler üretiyorsunuz biliyorum. Korkmayın, biz varız.

 PROF. DR. BİLAL ÇOBAN: ‘’TURİZM POTANSİYELİMİZ VAR’’.

Belki bir liman şehri değiliz, koca koca gemiler yükleriyle gelip şehre ekonomik bir katkı koyamasa da bizim de gölümüz var. Evet, gölümüz var fakat kimin olduğunu bile bilmiyoruz. Hangi ilçemiz kullanıyor, hangi işletmeler var, mavi bayraktan kırmızı bayrağa ne zaman geçecek.

2012 yılında hazar spor şenlikleri diye bir proje yapmıştık. Triatlon federasyonunu şehrimize getirmiştik, Farklı ülkelerden yarışmacılarla ulusal bir çalışma yapmıştık. Ya şimdi? Ne konaklayacak göl kenarı alanlarımız var, ne düzgün yemek yerlerimiz ne de gölümüz var aslında. Birkaç işletme dışında maalesef ki yatırım dahi alamıyoruz.’’ dedi.

Bakmadan Geçme