Elazığ Belediyesi Tarafından Yapılan 5 Muhtarlık Ofisi'nde Çalışmalar Hızla Sürüyor

Elazığ Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü, mahalle muhtarlarının hizmet kalitesini artırmak ve vatandaşlara daha modern bir ortamda kaliteli hizmet sunmak için 5 mahallede yapımına başladığı Muhtarlık Ofisi'nde inşa çalışmalarına devam ediyor.

Elazığ Belediyesi, vatandaşların belediye ile iletişiminde öncü rol oynayan mahalle muhtarlarına yeni hizmet binaları kazandırıyor.

İhtiyaç durumuna göre muhtarlık binalarını yıkarak yeni muhtarlık binası inşa eden Elazığ Belediyesi, zamanın şartlarına göre yenilenmesi gereken binalarda da onarımlarını gerçekleştiriyor.

Muhtarların daha iyi şartlarda ve modern bir binada hizmet verebilmeleri için kolları sıvayan Elazığ Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü, 5 mahallede yapımına başladığı Muhtarlık Ofisi'nde çalışmalarına devam ediyor.

MUHTARLIK OFİSİ BÜNYESİNDE NELER OLACAK?

Aksaray, Fevzi Çakmak, Ataşehir, Sugözü ve Güneykent Mahallelerinde yapılacak olan Muhtarlık Ofisleri, çevre düzenlemesi ile birlikte toplamda 100 m² alan üzerine bir kat olacak şekilde projelendirildi.  Muhtarlık Ofisleri bünyesinde; muhtar odası, toplantı odası ve mutfak yer alacak. 

ÇALIŞMALARIN %30’U TAMAMLANDI

Muhtarların daha iyi şartlarda hizmet verebilmeleri için var gücüyle çalışan Elazığ Belediyesi; Aksaray, Fevzi Çakmak, Ataşehir, Sugözü ve Güneykent Mahallelerinde başlattığı inşa çalışmaları kapsamında Aksaray Mahallesi Muhtarlık Ofisi'nin temel kazısına başlayacak. Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarlık Ofisi’nde su basman perde yapımına geçen belediyeye bağlı ekipler Ataşehir Mahallesi Muhtarlık Ofisi’nin kaba inşaat çalışmalarını tamamlandılar. Sugözü Mahallesi Muhtarlık Ofisi’nde su basman perdelerini yapan ekipler Güneykent Mahallesi Muhtarlık Ofisi’nde ise kaba inşaat çalışmalarını bitirdi.

Elazığ Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü kısa süre içerisinde 5 Muhtarlık Ofisi'ni hazır hale getirerek vatandaşların hizmetine sunacak.

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımızın Belediye ile olan iletişimlerinde köprü vazifesi gören muhtarlarımızın daha iyi koşullarda hizmet verebilmeleri için ekiplerimiz çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Muhtarlık binalarını yeniden inşa ederek demokrasinin yapıtaşı muhtarlarımıza destek oluyoruz. Kısa süre içerisinde 5 Muhtarlık Ofisi'mizi tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.” denildi.

Elazığ Belediyesi Tarafından Yapılan 5 Muhtarlık Ofisi'nde Çalışmalar Hızla Sürüyor
Elazığ Belediyesi Tarafından Yapılan 5 Muhtarlık Ofisi'nde Çalışmalar Hızla Sürüyor

Bakmadan Geçme