Başkan Özer Macit'ten Vali Toraman'a Ziyaret

AK Hazar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Özer Macit, Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman'ı ziyaret etti.

AK Hazar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Özer Macit, Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman’ı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

Elazığ Valilik makamında gerçekleşen ziyaretle ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Macit, “Elazığ halkının huzuru ve refahı için yoğun mesai harcayan değerli valimize bizleri kabullerinden ötürü teşekkür ediyorum.” dedi.

15 Şubat tarihinde gerçekleştirdikleri genel kurulun ardından aktif çalışmalara ve esnaflara kredi dağıtmaya başladıklarını anımsatan Macit açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Elazığ’da 4. Kooperatif olarak 23 Mart itibariyle kredi dağıtmaya başladık. Hamd olsun o günden itibaren esnaflarımızın kooperatifimize yoğun ilgisi var. Üye sayımız da her geçen gün artıyor. Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanımız Mitat Ulaş ile birlikte hem çalışmalarımızı anlatmak hem de esnaflarımızın sorunlarını dile getirmek amacıyla Elazığ Valimiz Sn. Dr. Ömer Toraman’ı ziyaret ettik. Göreve geldiği günden itibaren Elazığ’ımızın kalkınması, gelişmesi ve vatandaşlarımızın huzuru ve refahı için yoğun mesai harcayan değerli Valimize misafirperverliğinden ve bizleri kabullerinden ötürü teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.”

Bakmadan Geçme