AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, ELMİYAD'ın Konuğu Olacak

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, ELMİYAD'la Bunu Konuşalım programına konuk olacak. Başkan Yıldırım programda, gazetecilerin ve vatandaşların sorularına cevap verecek.

Yıldırım, ELMİYAD’ın konuğu olacak

Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazetecileri Derneği (ELMİYAD) tarafından hazırlanan 'Elmiyad'la Bunu Konuşalım' programının konuğu AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım olacak. 

ELMİYAD bünyesindeki internet haber sitelerinin imtiyaz sahiplerinin katılımıyla 28 Mart Pazartesi günü saat 20.00’da düzenlenecek program YouTube ve sosyal medya hesaplarından yayınlanacak.

Moderatörlüğünü ELMİYAD Başkanı Gülşah Altaş’ın üstleneceği “ELMİYAD’da Bunu Konuşalım” programında AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, gazetecilerin ülke ve Elazığ gündemine yönelik sorularını cevaplandıracak, ayrıca vatandaşlardan gelen soru, talep ve önerilere yanıt verecek.

Elazığ Yeni Haber Sitesi’nden Erhan Bahçeci, Elazığ Haber Ajansı’ndan Vedat Yetik, Elazığ Haber 23’ten, Fırat Öztürk ve Duayen gazeteci İrfan Arslan’ın sorularıyla katkı vereceği programı ELMİYAD’ın facebook ve youtube sosyal medya kanallarından takip edebilirsiniz.

Bakmadan Geçme