Zafer Ayaz MHP'den Baskil Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

Zafer Ayaz Milliyetçi Hareket Partisinden Baskil Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını açıkladı.

Milliyetçi Hareket Partisi  Elazığ ili Baskil İlçesi Belediye Başkanlığı Aday Adayı Zafer AYAZ Çalışmalarına hız verdi. Ayaz, "Baskil'de boynu bükülen Üç Hilal'i yeniden dalgalandırmak için seçim çalışmalarına erken başlama kararı aldık. Allah'ın izni ile Hilal'in boynunu bükük, seçmenimizin umutlarını yarım bırakmayacağız." dedi.
 
Baskil'e hizmet için böyle bir karar aldığını söyleyen Ayaz, MHP'de ilk aday adaylığını açıklayan isim oldu. 
Ayaz,bu kapsamda Malatya’da Bulunan Elazığ Baskil’liler dernek başkanı Yunus Görgün ve yönetiminide ziyaret ederek istişarelerde ederek projelerini’de başkan görgün ile paylaştı, bu anlamda Ayaz Baskil’in aslında bölgenin cazibe merkezi haline dönüştürülmesi doğru ellere geçtiğinde olacağını ifade ederek,bütün teşviki mesailerini bu durum için harcayıp Baskil’i yalnız Elazığ’da değil de bölgede cazip ilçe konumuna getirmek için elimizden geleni ekip arkadaşlarımızla yapacağını ifade etti.

Hepinizin bildiği üzere, ülke olarak çok ciddi bir süreçten geçmekteyiz. Genelde ülkemiz, güzel şehrimiz ve özellikle Baskil ilçemiz de Milliyetçi kadroların hizmetine ihtiyaç hasıl olmuştur.Baskil'de boynu bükülen Üç Hilal'i yeniden dalgalandırmak için seçim çalışmalarına erken başlama kararı aldık. Allah'ın izni ile Hilal'in boynunu bükük, seçmenimizin umutlarını yarım bırakmayacağız.

Bu sebeple 2019 Mahalli İdareler seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Baskil Belediye Başkanlığına aday adaylığımı açıklama gereği duydum.

Allah'a şükürler olsun ki hepimiz nefislerini yenmiş ve adaylığı bir bayrak yarışı, bir hizmet yarışı olarak görmekteyiz. Allah'u Teala hangi arkadaşımıza nasip ederse, liderimiz kimi işaret ederse onun etrafında birleşerek Allah'ın izni ile önümüzdeki yerel yönetim seçimini kazanmaktan başka şahsi bir düşüncemiz yoktur. Sonuçta kazanan Baskil olacak, kazanan Milliyetçi Hareket Partisi olacaktır."diye konuştu. 

Baskilliler dernek başkanı Yunus GÖRGÜN’de Baskil'in bir köy görüntüsü aldığını insanların Baskil'de kalmaları için bir nedenin kalmadığını söyleyip, Baskil'in bölgede hak ettiği yerde olmadığını ifade ederek Yerel seçimlerde doğru bir tavırla Baskil halkının, Baskil için hizmet edecek kişiyi seçeceğine inandığını dile getirdi.

Bakmadan Geçme