• Haberler
  • Politika
  • Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, Yeniden Aday Olmayacağını Açıkladı

Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, Yeniden Aday Olmayacağını Açıkladı

Elazığ merkeze bağlı Yurtbaşı Belde Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerinde aday olmayacağını duyurdu.

Başkan Yılmaz konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “18 Mart 2018 tarihinde Belediye Meclis Üyelerimiz arasında yapılan seçimde Yurtbaşı'mızın Belediye Başkanı olarak göreve başladım. 1 yıl sonra yapılan seçimlerde partimin teveccühüyle tekrar aday gösterildim ve seçimi kazanarak gönül verdiğim beldeme hizmet etmeye başladım. 

Yaklaşık 6 yıl süren Belediye Başkanlığı görevimi yeni bir arkadaşımıza devretmeye hazırlanıyorum. Görev süremiz içerisinde beldemizin kalkınması, gelişmesi ve içinde yaşayan insanların yaşam kalitesinin yükselmesi için önemli projeler hayata geçirdik. 

Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız ve liderimiz Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın davasına layık olabilmek için bu süreçte canla başla mücadele ederek AK Parti Belediyeciliğini beldemizin her noktasına taşımaya gayret gösterdik. 
İstemeyerek gönlünü kırdığımız vatandaşlarımızdan helallik istiyorum. İnşallah 31 Mart'ta yapılacak seçimlere kadar ilk günkü aşkla ve heyecanla kapı kapı gezerek beldemizin her noktasında AK Davamızı anlatmayı ve partimizin zaferine destek olmayı sürdüreceğiz. Bu duygularla 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerinde aday olmadığımı belirtiyor, önümüzdeki günlerde ismi açıklanacak olan Belde Belediye Başkan Adayımızı gönülden desteklediğimi ifade etmek istiyorum.”

Bakmadan Geçme