Üniversite öğrencileri şehitler anısına fidan dikti

Elazığ'da Fırat Üniversitesi öğrencileri, 316 şehidin anısına fidan dikerek ormanlık oluşturdu.

Elazığ’da Fırat Üniversitesi öğrencileri, 316 şehidin anısına fidan dikerek ormanlık oluşturdu.

Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri, anlamlı bir çalışmaya imza attı. Gerçekleştirilen çalışma ile rektörlük kampüsünde bulunan alana, şehitler anısına fidan dikildi. Oluşturulan ormanlıkta, dikilen fidanlara şehitlerin isimleri de asıldı. Fidan dikim programına, Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bilal Üstündağ ve Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, Orman Bölge Müdürü Muhammed Salih Çetiner, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nural İmik Tanyıldızı, öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı.

İletişim Fakültesi öğrencilerinin çok anlamlı bir etkinliğe imza attıklarını dile getiren Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bilal Üstündağ, düzenlenen etkinliklerle şehitlerin hatıralarının hep taze tutulacağının ve gelecek nesillere aktarılması noktasında önemli olduğunu söyledi.

Şehitler adına birer fidan diktiklerini belirten Orman Bölge Müdürü Muhammed Salih Çetiner, şehitlerin önemine vurgu yaptı.

Dekan Tanyıldızı ise “Dikeceğimiz fidanlarla 1945 yılından bugüne şehit düşmüş 316 şehidimizin ismini yaşatacağız. Tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor yakınlarına başsağlığı diliyorum” dedi.

Üniversite öğrencileri şehitler anısına fidan dikti

Bakmadan Geçme