ÜniAK Elazığ, Teröre Lanet Olsun Dedi

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, Üniversiteli AK Gençlik (ÜNİAK) üyeleri, öğrenciler ve teşkilat mensupları Fırat Üniversitesi Kütüphanesi önünde bir araya geldi.

Elazığ ÜNİAK Başkanı Samet Babamir grup adına yaptığı açıklamada, "Bizler bugün Elazığ ÜniAk olarak vatan ve bayrak aşkıyla canlarını feda eden mehmetçiklerimiz için "Teröre lanet olsun" diyerek yürüyoruz. 

Terör ve şiddet hiçbir zaman hedefine ulaşamayacaktır. Aziz milletimizin teröre asla boyun eğmeyeceğini, Türkiye Cumhuriyetinin güvenliğine tehdit oluşturan tüm terör örgütleriyle tavizsiz bir şekilde mücadele edecek güç ve kudrete sahip olduğunu kararlılıkla ilan ediyoruz. Ülkemizin birliğine ve beraberliğine kem gözle bakan başta PKK, DAEŞ ve FETÖ olmak üzere her türlü terör yapılanmasını lanetliyoruz.

Bu anlamlı yürüyüşe duyarlılık göstererek katılım sağlayan siz değerli üniversiteli arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Burada toplanan ve derdi kardeşlik olan tüm katılımcılar olarak; terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet; ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum"

Bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşımızı okuyan topluluk, vatandaşlara Türk Bayrağı hediye ettikden sonra dağıldı.

ÜniAK Elazığ, Teröre Lanet Olsun Dedi
ÜniAK Elazığ, Teröre Lanet Olsun Dedi
ÜniAK Elazığ, Teröre Lanet Olsun Dedi

Bakmadan Geçme