TEKNOFEST Karadeniz'de Fırat Üniversitesi Standı İlgi Gördü

Samsun'da kapılarını ziyaretçilerine açan dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST'te Fırat Üniversitesi standı yoğun ilgi gördü.

Teknoloji meraklılarının yoğun ilgisinin yanı sıra, özel ve kamu kurumlarının temsilcileri tarafından da ziyaret edilen Fırat Üniversitesi standında katılımcılar, Fırat Üniversitesinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar. 

Milli Teknoloji Hamlesi vizyonu ve teknoloji geliştiren Türkiye hedefiyle Samsun Çarşamba Havalimanında gerçekleştirilen TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivaline, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bilal Üstündağ, Öğretim üyeleri ve yarışmaya katılan öğrenciler katıldı.

Fırat Üniversitesi standına gösterilen ilgiden memnun olduklarını ifade eden Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, “Samsun'da düzenlenen TEKNOFEST Karadeniz'in ilk gününde öğrenci ve öğretim üyelerimizden oluşan takımlarımızın açtığı üniversite standımız teknoloji meraklıları tarafından büyük ilgiyle ziyaret edilerek, proje takımlarımız gelen misafirlere projeleri hakkında bilgiler verdiler.

TEKNOFEST’te dereceye giren öğrencilerimizin de içerisinde yer aldığı İpek Yolu Roket Takımı, Roket Yarışması Orta İrtifa Kategorisi'nde "Türkiye 3.'lüğü Ödülü" ile "En İyi Sunum Ödülü" aldı. Kendilerini kutluyor, başarılar diliyorum” dedi.

TEKNOFEST Karadeniz'de Fırat Üniversitesi Standı İlgi Gördü
TEKNOFEST Karadeniz'de Fırat Üniversitesi Standı İlgi Gördü

Bakmadan Geçme