Şerafettin Yıldırım Olumlu Örnek

28 Mayıs seçimlerinin ardından dört ayı aşkın bir süre geçti. Genel seçimlerin etkisiyle ısınan siyaset sahnesi yaklaşan yerel seçimler dolayısıyla da sıcaklığını korumaya devam ediyor.

Genel Seçimler sonrası muhalefet partilerinde yaşanan tartışmalar ve karşılıklı suçlamalar hala devam ederken istifalar da ardı ardına gelmeye başladı. Orta bir başarı ve bir başarısızlık hikayesi var. Başarısızlığı sahiplenen yok ama başarılı olanın hakkını vermek de vicdani bir görevidir. Göreve geldiği günden beri enerjisiyle gençlere taş çıkaran Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım Cumhur İttifakı'nın Elazığda elde ettiği seçim başarısının mimarlarından biridir.

Farklı profillerdeki aday adayları, sonrasında kesinleşen aday listesi ve MHP adayı da dahil olmak üzere herkesle uyumlu bir şekilde çalışan Şerafettin Yıldırım seçim öncesi ortaya koyduğu olumlu performans ve senkronize faaliyetler ile Cumhur İttifakı'nın birlikteliğine halel getirmeden seçimin kazanılmasına en büyük katkılardan birini sundu. Seçim sonrasında Doğu ve Güneydoğuda birçok İl başkanlığında görev değişikliği yaşanmasına rağmen Ak Parti Genel Merkezi'nin Elazığda Şerafettin Yıldırım ile yola devam kararı alması haklılığımızı ortaya koyuyor. Zira yerel seçim hazırlıkları sakin, kararlı ve emin adımlarla devam ediyor. Bu manada Ak Parti'deki diğer İl örgütlerine de Şerafettin Yıldırım örneği olumlu bir örnek olarak gösterilebilir.

Diğer bazı partilere nazaran Ak Parti Elazığ İl örgütünde seçim stresi, kavga, dedikodu ve kişisel hesap gibi olgular gündeme bile gelmeden tüm teşkilat yerel seçimlere sağlam ve emin adımlarla hazırlanıyor. Burada göreve devam eden Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım başarısı göze çarpıyor. Yerel seçimler öncesi diğer partilerden pek ümit yok iken Ak Parti yine milletin umudu olacağa benziyor. Bakalım önümüzdeki günler ne gösterecek.

Bakmadan Geçme