Milletvekili Keleş'ten Başkan Alan'a Ziyaret

Ak Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan'ı ziyaret etti.

Ak Parti Milletvekili Keleş’in şehrin sorunlarını çözme noktasında yoğun bir şekilde çalıştığını ve hangi problem olursa olsun aradıklarında çözülmesi konusunda yakın ilgi gösterdiğini ifade eden Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, bu konuda kendilerine teşekkür ettiğini dile getirdi.

BAŞKAN ALAN:“ŞEHRİN PROBLEMLERİNİ YETKİLİLERE AKTARIYORUZ”

2023 seçimlerinden önce dönemin Savunma Sanayi Başkanının 11 Genel Müdürüyle birlikte Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ziyaretleri esnasında ilimizde savunma sanayi yatırımlarının yapılması talebini ilettiklerini ve bu konuda yetkililerin kendilerine müjdeler verdiklerini dile getiren Başkan Alan, konuşmasında şu görüşlere yer verdi:

“Bu müjdelerden sonra ilimizdeki esnaflarımız ve üyelerimiz heyecanla bunun hayata geçmesini beklediler. Ancak bir süre sonra Savunma Sanayi başkanımız görevden alınıp farklı bir isim atansa da bizler konunun takipçisi olmaya devam ettik. Sayın Cumhurbaşkanımız Kahramanmaraş’ta deprem yaşamış 11 ilin savunma sanayi yatırım imkânlarından yararlanacağı müjdesini verdi.  Bu açıklamadan sonra çok mutlu olduk ve sevindik. Bu konuyu sayın milletvekilimiz Ejder Açıkkapı’ya da ilettik. Sizlerden beklentimiz bu konuda ilgili kurumlar nezdinde görüşmeler yapılarak sürecin hızlandırılmasını sağlamanızdır.”

Baskil İlçe yolunun duble yapılmasının ilçe halkı ile üyelerinin talepleri olduğunu ifade eden Başkan Alan, Elazığ Havalimanında  ILS cihazının faaliyete geçirilmesinde gerekli adımların atılması hususunda da Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş’ten destek talep etti.

MİLLETVEKİLİ PROF. DR. KELEŞ: “BAŞKAN ALAN’IN HASSASİYETİNİ TAKDİR EDİYORUZ”

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı olarak İdris Alan’ın, Elazığ’ın sorunlarının çözülmesi konusunda hassasiyeti ve emeklerine yakından şahit olduklarını ifade eden Ak Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, konuşmasında şu görüşlere yer verdi:

“Bizler paydaşlar olarak gerek belediyemiz gerek Ticaret Sanayi Odamız, gerekse şu anda Elazığ'da bulunan tüm kurumlarla Elazığ’a hizmet getirebilmek, Elazığ'a bir katkı sağlayabilmek için ortak çalışmalar yürütüyoruz.  Birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğimiz zaman gerçekten iyi sonuçlar alıyoruz.  Birlikten, beraberlikten her zaman güç doğuyor.  Bizler,  bir ve beraber hareket ettiğimiz zaman çözemeyeceğiniz hiçbir sorunun olmadığını düşünüyor, istişarenin, diyaloğun ve koordinasyonun ne kadar önemli olduğunu görüyoruz.”

Milletvekili Keleş'ten Başkan Alan'a Ziyaret

MİLLETVEKİLİ KELEŞ:“SORUNLARIN ÇÖZÜMÜNDE ÖNEMLİ MESAFELER ALDIK”

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Alan’ın dile getirdiği sorunlarla ilgili bilgiler veren Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Savunma sanayi yatırımlarıyla ilgili bütün paydaşlarımız gerekli çalışmaları yaptıktan sonra sizlerle beraber ilgili kurumlara gidip bu düşüncemizi, Elazığ için neden bu talepte bulunduğumuzu mutlaka paylaşacağız, bunun takipçisi olacağız ve elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz.  İkinci olarak ILS iniş sistemi ilgili de özellikle havalimanı müdürüyle de konuştuk.  Bununla ilgili önemli gelişmeler var.  İnşallah ilerleyen süreçte bunları da sizlerle beraber vatandaşlarımızla paylaşırız.  Baskil yoluyla ilgili önemli bir mesafe kat ettik. Şu an  Karayolları 8. Bölge Müdürlüğünün kamulaştırma ile ilgili süreci devam ediyor.  Baskil kavşağından itibaren 10 kilometrelik kısmın duble yol olarak inşaatına çok kısa süre içerisinde başlanacak.  Bizim gerek Bakanımızla gerek Genel müdürümüzle konuşmalarımızda Elazığ için 2024 yılı içerisinde 3 adet Karayollarının projesi olduğu ve bunlardan birinin de Baskil yoluyla ilgili olduğunu geçtiğimiz günlerde de ifade etmiştik.  Bu sürecin daha sağlıklı yürümesi  için de titizlikle davranıyoruz. İnşallah en kısa süre içerisinde de bu yolu Baskil ve şehrimize kazandırmış oluruz.”

MİLLETVEKİLİ KELEŞ:“ORTAK HAREKET EDEREK ŞEHRİ ÖNEMLİ BİR NOKTAYA TAŞIYACAĞIZ”

Başkan Alan’a ilimiz ticaret ve sanayisinin geliştirilmesi yanında şehrin farklı sorunlarına gösterdiği hassasiyetten dolayı teşekkür eden Ak Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş; “Bu diyalog ve birlikte hareket etme kültürüyle çok güzel işler başaracağımıza, Elazığ’ımıza önemli hizmetler gerçekleştirip şehri belli bir yere getireceğimize inanıyorum” dedi.

Bakmadan Geçme