Milletvekili Gürsel Erol İle Prof.Dr.Ersan Şen Arasında Hararetli Tartışma

Haber Türk TV'de yayınlanan Haber Türk Gündem programına katılan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ve Ceza hukukçusu Prof.Dr.Ersan Şen arasında tansiyon yükseldi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Milletvekili Gürsel Erol İle Prof.Dr.Ersan Şen Arasında Hararetli Tartışma

Cumhur İttifakı kanadında seçim tarihi için 14 Mayıs'ta karar verilirken Millet İttifakı kanadında sessizlik sürüyor. Habertürk canlı yayınında Parti olarak gönüllerindeki adayın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu söyleyen Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ile Prof. Dr. Ersan Şen arasında tansiyon yükseldi.

İkili arasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun olası adaylığı üzerinden sert bir tartışma yaşandı. İşte O Tartışma. Milletvekili Gürsel Erol, “Bizim adayımız, bizim irademiz Kemal Kılıçdaroğlu. 6’lı masanın iradesi beni bağlamaz. Genel başkanımız hangi kararı verirse biz onu destekleriz” dedi.

Bunun üzerine Prof.Dr. Ersan Şen “Halk isteseydi Kılıçdaroğlu çoktan adaydı. Kılıçdaroğlu’nun gözünde ateş, elinde kıvılcım yok ya” ifadeleriyle tepki gösterdi. Prof.Dr. Ersan Şen’in, Milletvekili Gürsel Erol’un konuşmalarına sürekli müdahale etmesiyle tartışma alevlendi.

Tartışmasının alevlenmesi ile sinirlenen CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol “Bir izin ver de anlatayım. Sana ne ya. Seni mutlu etmek için mi konuşuyoruz biz burada. Bir izin ver ya” dedi. Şen de “Sana mı soracağım ne zaman konuşacağımı. Konuşuyorum işte. Hadi Bakalım” yanıtını verdi.

Bakmadan Geçme