MHP İl Başkanı Semih Işıkver'den Ramazan Mesajı

MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver Ramazan ayının başlaması nedeniyle bir mesaj yayımladı.

İl Başkanı Işıkver mesajında şunları kaydetti, 

Ramazan-ı Şerif kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim’in nazil olmaya başladığı ve oruç ibadetimizi eda ettiğimiz mukaddes bir aydır.

Rabbimizin af, mağfiret, lütuf ve kereminin doruğa çıktığı, gönüllerin birleştiği, dostluk ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, cömertliğin ve yardımseverliğin zirveye ulaştığı aydır.

Bu mübarek ayda bizlere düşen görev, yardımlaşmanın ve dayanışmanın güzelliğini en güzel şekilde yaşayıp yaşatmaktır. “İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.” Hadis-i Şerif´inin rehberliğinde, elimizden geldiği kadar, çevreye karşı duyarlı olmalı, dertli olana derman olmalı, yardıma muhtaç olana yardım elini uzatmalıyız.

Rabbim, On Bir Ayın Sultanını şanına yakışır bir şekilde ağırlamayı hepimize nasip eylesin. Bu mübarek zamanlar hürmetine, kin ve nefret duygularında boğulan yüreklerin ateşine su, haksızlık ve zulmün kasıp kavurduğu coğrafyalara umut tohumları nasip eylesin.
 
Bu duygu ve düşüncelerle, başta Elazığlı hemşehrilerim olmak üzere ülkemizin ve tüm İslam dünyasının Ramazan-ı Şerif’ini en içten dileklerimle tebrik ediyor, tüm insanlık için sevgi, barış, kardeşlik ve huzura vesile olmasını diliyorum. Dedi

Bakmadan Geçme