MHP Başkan Adayı Aygen ELMİYAD'ı Ziyaret Etti

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen, seçim çalışmaları kapsamında Elazığ Medya, İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği'ni (ELMİYAD) ziyaret etti.

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen, seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor. Aygen, bu kapsamda Elazığ’da 23 internet haber sitesini bünyesinde bulunduran Elazığ Medya, İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği’ni (ELMİYAD) ziyaret etti.

ELMİYAD Başkanı Erhan Bahçeci ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen, ELMİYAD Yönetimine ve üyelerine çalışmalarında kolaylıklar dileyerek, seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Aygen, basının demokrasinin vazgeçilmez bir unsuru olduğuna,  dikkat çekerek, “Basın Yasama, yürütme ve yargıdan sonra dördüncü güç konumundadır. Dolayısıyla kamu yararına görev yapan basın yayın kuruluşlarımız önemli bir görev ifade etmektedir.” Dedi. 

Aygen, seçim çalışmalarının yoğun bir tempoda sürdürdüklerini ifade ederek, ziyaretler ve temaslarda bulunduklarını kaydetti. Sahadaki izlenimlerinin olumlu olduğuna dikkat çeken Aygen, kendilerine teveccüh gösteren Elazığ halkına teşekkür etti.

Elazığ’ın geleceğine yönelik önemli hizmetler gerçekleştirmeyi hedeflediklerini vurgulayan MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen, bu yönde projeler hazırladıklarını, önümüzdeki süreçte bu projeleri kamuoyu ile paylaşacaklarını aktardı. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ELMİYAD Başkanı Erhan Bahçeci, MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen’e teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

MHP Başkan Adayı Aygen ELMİYAD'ı Ziyaret Etti
MHP Başkan Adayı Aygen ELMİYAD'ı Ziyaret Etti

Bakmadan Geçme