Karakoçan Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Ateş Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

Elazığ Son Dakika : Elazığ Bingöl Yolu Koçkale mevkiinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybedenlerin sayısı 2'ye yükseldi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Karakoçan Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Ateş Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

Elazığ Bingöl yolu Koçkale Mevkii’nde trafik kazası meydana geldi. 23 BE 029 plakalı otomobil Karakoçan’dan Elazığ istikametine ilerleyen aracın içerisinde, Karakoçan ilçesinde görev yapan 2 diyanet personeli, 1 Milli Eğitim İlçe Müdürlüğü personeli, 1 Adliye personelinin bulunduğu öğrenildi. Gizli buzlanma sonucu araç sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda araç bariyerlerden aşağı uçtu. Meydana gelen kazada araç içerisinde bulunan 4 kişiden 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı.

KARAKOÇAN MEB ŞUBE MÜDÜRÜ HÜSEYİN ATEŞ TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ

Kazada ilk olarak olay yerinde 46 yaşındaki Karakoçan İlçe Müftülüğünde Şube Müdürü olarak görev yapan Bayram Yazar hayatını kaybetmiş, yaralanan 3 kişi ise ambulanslarla hastaneye kaldırılmıştı.  Kazanın ardından hastaneye kaldırılan 52 yaşındaki Karakoçan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Ateş'te yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Haber

Haber

YARALANAN 2 KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI

Araç sürücüsü Ahmet Şimşek ve Adliye personeli Şeref Akkağıt’ın durumunun iyi olduğu öğrenildi. Yaralılar Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesinde tedavi altına alındı. Meydana gelen üzücü trafik kazasında Karakoçan İlçe Müftülüğünde Şube Müdürü olarak görev yapan 4 çocuk babası 46 yaşındaki Bayram Yazar ve Karakoçan ilçe Milli Eğitim Şube Müdürü olarak görev yapan 2 çocuk babasıHüseyin Ateş hayatını kaybetti.

Hüseyin Ateş’in vefatı sevenleri tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı. Elazığ Haber 23 olarak hayatını kaybeden merhum Hüseyin Ateş’e ve Bayram Yazar'a Allah'tan rahmet kederli aileleri ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

Haber

Bakmadan Geçme