İş İnsanı Veysel Demirci'nin Yeni İmajı Büyük Beğeni Topladı

Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı, Elazığlı iş insanı Veysel Demirci'nin yeni imajı büyük beğeni topladı.

Elazığ ve Türkiye'nin bir çok bölgesinde hayata geçirdiği yatırımlarla iş dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan ve hayırsever kişiliği ile tanınan Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı, Elazığlı iş insanı Veysel Demirci, yeni imajıyla dikkat çekti. 

İş hayatındaki yoğunluğa rağmen sık sık memleketi Elazığ'a gelen başarılı İş İnsanı Veysel Demirci, katıldığı programlarda bugüne kadar bıyıksız haliyle biliniyordu. Demirci, Elazığ’a gerçekleştirdiği son ziyaretinde yeni imajıyla görüldü.

Genç ve başarılı iş insanı Veysel Demirci’nin bıyık bıraktığı görülürken, Demirci'nin yeni imajı sosyal medyada takipçilerinin beğenisini topladı. 

VEYSEL DEMİRCİ KİMDİR?

Türkiye'nin birçok noktasında büyük yatırımları bulunan Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci, 1978 yılında Elazığ'ın Palu ilçesinde dünyaya geldi. İlk, orta, lise ve üniversite tahsilini Elazığ'da tamamladı.

1970 yılında Mehmet Ali DEMİRCİ tarafından temelleri atılan Ziver İnşaat Firmasının Yönetim Kurulu Başkanlığına getirildi. Büyük emeklerle kurulan Ziver İnşaatı 1998 yılında şirketleştirip, 2011 yılında da anonim şirkete yükseltti. 

İnşaat faaliyetlerinin yanı sıra; havacılık, petrol, gıda ve sigorta sektörlerinde yaptığı yatırımlarla faaliyet alanlarını genişletip, holdingleşme sürecine girerek 2016 yılında Ziver Holding'i kurdu. 

Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanlığını başarıyla yürüten Veysel Demirci, 2022 yılında Ziver Vakfını kurdu. Demirci, Ziver Vakfı aracılığıyla ihtiyaç sahibi ve afetzede vatandaşlara destek olmayı sürdürmeyi hedefliyor. 

Hayırsever kişiliği ile de tanınan Veysel Demirci, özellikle 20 Ocak 2020 depreminden hemen sonra holdigine ait tüm uçakları Elazığ'ın emrine tahsis etti, ayrıca depremzedelerin her türlü ihtiyaçlarının karşılanması noktasında büyük çaba gösterdi. Demirci, depremden sonra Elazığ merkez Aksaray mahallesinde 12 derslikli donanımlı bir okul inşa etmişti. 

Demirci, evli ve 1 çocuk babasıdır.

Bakmadan Geçme