İş İnsanı Veysel Demirci, Asrın Felaketinin Yıl Dönümünde Acılarımız İlk Günkü Gibi Taze

Ziver Holding yönetim kurulu başkanı Veysel Demirci 6 Şubat Depremi'nin yıl dönümünde bir mesaj yayımladı.

ürkiye, 6 Şubat 2023 tarihinde korkunç bir deprem ile sarsıldı. 6 Şubat Depremi’nin yıl dönümünde bir mesaj yayımlayan Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Veysel Demirci; “Asrın felaketi olarak adlandırdığımız Kahramanmaraş merkezli depremden 11 ilimiz etkilenirken; büyük rakamlarla ifade edebileceğimiz, canlarımızı kaybettik. Tüm Türkiye’yi derinden etkileyen 6 Şubat depreminde bütün imkânlarımızla ülkemizin kalkınması için canla başla çalıştık. Her türlü imkânın sağlanması ve milletinin yanında olan devletimiz her zaman olduğu gibi o günde de vatandaşının yanında oldu. 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden canlarımıza Allah’tan rahmet, geride kalan aileler başta olmak üzere ülkemize baş sağlığı diliyorum. Umuyorum ki böylesi felaketleri ülkemizin hiçbir yerinde bir daha yaşamayız” dedi.

Depremin ilk anından itibaren gerek kendi imkânları ile gerekse de devletimizin tüm birimleri ile depremin yaşandığı illere yardım ettiklerini ifade eden Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Veysel Demirci; “Üzerinden bir yıl geçmesine rağmen depremin etkisini ve kaybettiğimiz canlarımızın üzüntüsünü derin bir şekilde yaşıyoruz. Yeniden inşa edilen şehirlerde başta Elazığ olmak üzere TOKİ konutlarının sağlamlığını en son depremde de ilimizde bizzat görmüş olduk. Devletimizin inşa ettiği konutlar sayesinde ülkemiz daha sağlam ve daha güvenli yapıların oluştuğu bir konumda” ifadelerini aktardı.

“DEVLETİMİZ, MADDİ VE MANEVİ KAYIPLARIMIZIN TELAFİSİ İÇİN TÜM DESTEĞİYLE VATANDAŞININ YANINDA YER ALDI”

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli yaşadığımız depremin ardından devlet ve millet birlikteliğiyle yaralarımızı sarmak adına gayretle çalıştıklarını aktaran İş İnsanı Demirci; “Bu süreçte devletimiz, maddi ve manevi kayıplarımızın telafisi için tüm desteğiyle vatandaşının yanında yer aldı. Hayatımızın bir gerçeği olan deprem felaketlerine karşın daha duyarlı ve bilinçli olmamız gerçeğinin farkında olmalıyız. Devletimizin tüm birimleri tam teyakkuzda olup her imkânı vatandaşı için seferber etti.  Şüphesiz geleceğimiz açısından atılacak en önemli adım depremle yaşayabilmeyi öğrenmek, yapı stoklarımızı depreme dayanıklı hale getirmektir” ifadelerine yer verdi.

“TOKİ KONUTLARI İLE VATANDAŞIN CAN GÜVENLİĞİ SAĞLANIYOR”

Devletimiz, 11 il başta olmak üzere TOKİ konutları ile vatandaşın can güvenliğini sağlandığını ifade eden İş İnsanı Demirci; “6 Şubat depreminin ardından yapı stokunun yenilenmesi adına devletimiz tarafından güçlü adımlar atıldı. Can ve mal güvenliği esaslı oluşturulan planlama doğrultusunda bütün illerimiz yeniden yapılandırırken, minimum riskin bulunduğu modern kentler oluşturuluyor. Üzerinden bir yıl geçmesine rağmen depremin etkisini ve kaybettiğimiz canlarımızın üzüntüsünü derin bir şekilde yaşıyoruz. Felaketlerden ders çıkararak geleceğimizi ve canlarımızı riske atmamız gerektiğini en iyi şekilde öğrenmiş bulunmaktayız. Yeniden inşa edilen şehirlerde başta Elazığ olmak üzere TOKİ konutlarının sağlamlığını en son depremde de ilimizde bizzat görmüş olduk. Devletimizin inşa ettiği konutlar sayesinde ülkemiz daha sağlam ve daha güvenli yapıların oluştuğu bir konumda. Türkiye’mizde bütün çalışmalar kararlılıkla yürütülüyor. Umuyorum ki böylesi felaketleri ülkemizin hiçbir yerinde bir daha yaşamayız. 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden canlarımıza Allah’tan rahmet geride kalan aileler başta olmak üzere ülkemize baş sağlığı diliyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

Bakmadan Geçme