HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı, Yeniden İl Başkanlığına Seçildi

HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı, 4. olağan il kongresinde yeniden güven tazeledi. Kongre, Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu kongre salonunda gerçekleştirildi .

4’üncü olağan il kongresinde tekrardan il başkanı seçilen Yasin Kavaklı bir teşekkür mesejı yayımladı. Kavaklı, genel başkanımızın kongremize teşrifleri bizleri onurlandırmıştır. Şehrimize değer verdiği, yakın takipte olduğu ve her türlü desteği sağladığı için Genel Başkanımıza teşekkür ediyorum.

Kongremiz Gazze’de yaşatılan katliamın acısı hissederek buruk bir şekilde icra edilmiştir. Filistin’de şehit olan kardeşlerimizin şehadetlerini tebrik ediyor, yaralı kardeşlerimize acil şifa niyaz ediyorum. Rabbimden İslam ülkelerinin birlikteliğini sağlayarak yaşanan soykırımın sonlandırmasını niyaz ediyorum.

Benim ile birlikte yönetimizde güven tazeleyen ve yeni şeçilen yönetim kurulumuzu tebrik ediyorum. Şehrin gelişmesi ve büyümesi adına yaşanan sorunlara çözüm önerileri sunarak ve şehre katkı sağlayarak yolumuza daha güçlü bir şekilde devam edeceğiz.

Elazığ, her türlü takdire ve teşşekküre layıktır. 4’üncü Olağan İl kongremize teşrif ederek bizleri onurlandıran İlimizin Kanat Öndeleri ve Alimleri Molla Beşir Varol, Molla Muhammed Çavlı, Molla Hacı Barman, Molla Zeki Özdemir, Molla Nurettin Kaya, Yazıkonak Belediye Başkanı Hatif Çadırcı, Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya, Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayları Ramazan Gürgöze ve Haydar Evliyaoğlu, MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan ve Elazığ Muhtarlar Federasyonu Başkanı Ayhan Atlan ve mahallelerimizin değerli muhtarları, siyasi partileirmizin kıymetli temislcileri, sivill toplum kuruluşlarımızın değerli başkanlarına teşekkürü bir borç bilirim. Yine bizi kongremizde yalnız bırakmayan ilimizin değerli basın mensuplarına ve salonu doldurarak bu önemli günümüzde yanımızda olan saygıdeğer Elazığlı hemşerilerime de teşekkür ederim. Ayrıca katılmak isteyip de daha önce planlanmış programlarından dolayı kongremize katılamayan, iyi niyet ve temennilerini ileten davetlilerimize de teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı, Yeniden İl Başkanlığına Seçildi
HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı, Yeniden İl Başkanlığına Seçildi

Bakmadan Geçme