HÜDA PAR Elazığ'da 1ilçe ve 1 Belde Adayını Belirledi

HÜDA PAR 31 Mart'ta yapılacak mahalli idareler seçiminde Elazığ'ın Kovancılar İlçe Belediye Başkan adayı Metin Suiçer, Üçocak Belde Belediye Başkan Adayı Semih Adal olarak belirledi.


HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu'nun sunumuyla Van’da Edremit Uygulama Oteli'nde düzenlenen tanıtım programı, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde 3 il 8 ilçe belediye başkan adayı açıklandı.

Elazığ’dan Kovancılar İlçe Belediye Başkan adayı Metin Suiçer, Üçocak Belde Belediye Başkan Adayı Semih Adal olarak belirlendi.

Kovancılar İlçe Belediye Başkan Adayı Metin Suiçer kimdir?

1968 yılında Elâzığ'da doğdu.
İlk ve ortaöğrenimini Kovancılar'da tamamladım. İş hayatına tekstil ve gıda sektörü ile başlayan Suiçer, halen inşaat sektöründe ticari hayatına devam etmektedir.

Yerel işlerin katılımı için KİAD-Kovancılar İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi olarak hizmet verdi ve HAKSİAD Elâzığ Şubesi Kurucu Başkanlığını yürüttü.
Aynı zamanda birçok İnsani yardım yapısının Kovancılar temsilciliğini üstlenerek bu alanda aktif olarak bulunduruldu.

HÜDA PAR ile 2013 yılında aktif siyasete atıldı. HÜDA PAR Kovancılar Kurucu İlçe Başkanı olan Suiçer, 2018 seçimlerinde Elâzığ Milletvekili Adayı olarak gösterildi.
Kürtçe ve Fransızca bilen Suiçer, evli 4 çocuk babasıdır.

Üçocak Belde Belediye Başkan Adayı Semih Adal Kimdir?

HÜDA PAR Elazığ'da 1ilçe 1 Belde İlçe Adayını Belirledi

1988 yılında Elâzığ’ın Arıcak ilçesinde doğdu.

İlköğrenimini Arıcak ilçesinde, ortaöğrenimini ise Ağın ilçesinde tamamlayan Adal, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü mezunudur.
Üçocak beldesinde bir süre öğretmenlik yaptıktan sonra Elâzığ’da otomotiv sektöründe farklı kademelerde çalıştı. Halen Elâzığ’da otomotiv sektöründe ticari faaliyetlerini sürdürmektedir.
Adal, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Bakmadan Geçme