Gazeteciler 24 Ocak Elazığ Depremini Değerlendirecek

Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazetecileri Derneği kısa adıyla ELMİYAD, 24 Ocak Depremi sonrasında yapılanlar ve yapılmayanları canlı yayında ele alacak.

ELMİYAD bünyesindeki internet haber sitelerinin imtiyaz sahiplerinin katılımıyla 28 Ocak Cuma günü akşam 20.55’te düzenlenecek program YouTube ve sosyal medya hesaplarından canlı yayınlanacak.

Moderatörlüğünü ELMİYAD Başkanı Gazeteci Gülşah Altaş’ın üstleneceği “ELMİYAD’da Bunu Konuşalım” adlı programa, Elazığ Yeni Haber Sitesi’nden Erhan Bahçeçi, Elazığ Haber Ajansı ve Elazığ News’ten Vedat Yetik, Elazığ Haber 23’ten Fırat Öztürk katılacak. Ayrıca programa Araştırmacı – Yazar Av. Aziz Dinç’te yorumları ile katkı sunacak. 

Deprem sonrasında vatandaşın sorunlarının ele alınacağı programla ilgili açıklama yapan ELMİYAD Başkanı Gülşah Altaş, şunları söyledi:
“Elazığ’da 24 Ocak 2020’de yaşadığımız büyük deprem felaketi sonrasında yapılanların ve yapılmayanların konuşulacağı programımız 28 Ocak Cuma günü akşam 20.55’te YouTube ve sosyal medya hesaplarımızdan canlı olarak yayınlanacak. “ELMİYAD’da Bunu Konuşalım” isimli programımız için günler öncesinden hazırlıklarımızı gerçekleştirdik. O günleri anlatan duygusal bir video hazırlayarak vefat eden hemşehrilerimizi yâd etmeye çalıştık. Ayda bir kez düzenleyeceğimiz programla şehrin sesi olmaya gayret göstereceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle ilkini gerçekleştireceğimiz programın hayırlı olmasını diliyorum.”

Bakmadan Geçme