Fırat Üniversitesi Kadınlar Kolu Tarafından Kermes Açıldı

Fırat Üniversitesi Kadınlar Kolu tarafından maddi durumu iyi olmayan öğrencilere destek olmak amacıyla hayır kermesi düzenlendi.

İl Protokolünün eşlerinin de katıldığı kermesten elde edilecek gelir, maddi durumu iyi olmayan öğrencilere destek için sağlanacak.

Rektörlük kampüsünde düzenlenen hayır kermesinin açılışına; Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bilal Üstündağ, Prof. Dr. Soner Özgen, Genel Sekreter Prof. Dr. Sinan Akpınar, İl Müftüsü Selami Aydın, Elazığ Valisi Ömer Toraman’ın eşi Neşe Toraman, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın eşi Arzu Şerifoğulları, İl Müftüsü Selami Aydın’ın eşi Hatice Aydın, Fırat Üniversitesi Kadınlar Kolu Başkanı Hülya Göktaş, Fırat Üniversitesi yöneticileri, akademisyenler, kadınlar kolu üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Yoğun katılımın yaşandığı hayır kermesiyle ilgili açıklama yapan Üniversitemiz Kadınlar Kolu Başkanı Hülya GÖKTAŞ, “Üniversitemiz Kadınlar Kolu olarak maddi durumu iyi olmayan öğrencilerimize destek olabilmek için faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Öğrencilerimize bir anne şefkatini gösterebilmek için elimizden gelen gayreti göstermeye çalışıyoruz. Bu kapsamda kadınlar kolu üyelerimiz ve personellerimizin destekleriyle hayır kermesimizin açılışını yaptık. Buradan elde edilecek olan geliri maddi durumu iyi olmayan öğrencilerimize aktaracağız. Bugün bizleri yalnız bırakmayan; Elazığ Valimizin eşi Neşe TORAMAN hanıma, Elazığ Belediye Başkanımızın eşi Arzu ŞERİFOĞULLARI hanıma, İl Müftümüzün eşi Hatice AYDIN hanıma ve emeği geçen personellerimizin eşlerine, Üniversitemiz Kadın Kolları üyelerine sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Fırat Üniversitesi Kadınlar Kolu Tarafından Kermes Açıldı
Fırat Üniversitesi Kadınlar Kolu Tarafından Kermes Açıldı
Fırat Üniversitesi Kadınlar Kolu Tarafından Kermes Açıldı

Bakmadan Geçme