Fırat Üniversitesi 400 Mühendisi Mezun Etti

Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Mezuniyet Töreni Gerçekleşti.

Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, 400 mühendis adayını mezun ederek meslek hayatına kazandırdı. Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen mezuniyet törenine Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ebru Akpınar, fakülte dekanları, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Ar-Ge ve Patentlerde Bölge Lideri Mühendislik Fakültesi

Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ebru Akpınar törende yaptığı konuşmada, “En çok Ar-Ge projesi yapan, patent ve uluslararası yayın üreten fakülte olarak üniversitemizin Araştırma Üniversitesi olmasında liderlik etmektedir. Eğitim kalitemiz ve Ar-Ge çalışmalarımızın sürekliliğiyle mezunlarımız kamu, akademi ve sanayide tercih edilmektedir” ifadelerini kullandı.

58 Yıllık Tarihiyle Bölgenin ve Türkiye’nin Ekolü

Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Mühendislik Fakültesi’nin 1967’den bu yana ülke kalkınmasına hizmet ettiğini vurgulayarak, “Fırat Üniversitesi’nin en köklü akademik birimlerinden biri olan fakültemiz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin yanı sıra Türkiye genelinde yetiştirdiği mühendislerle bir ekol haline gelmiştir” dedi.

Fırat Üniversitesi 400 Mühendisi Mezun Etti

Rektör Göktaş’tan Mezunlara Önemli Tavsiyeler

Prof. Dr. Göktaş, mezunlara seslenerek, “Mühendis olmak sadece bir unvan değil, büyük bir sorumluluktur. Ülkenizi, milletinizi ve bayrağınızı sevin. Öğreneceğiniz her bilgiyi milletiniz ve insanlık yararına kullanınız” dedi.

Fırat Üniversitesi 400 Mühendisi Mezun Etti

Mezunlara Başarı Belgeleri ve Kep Atma Töreni

Konuşmaların ardından, 12 bölümden mezun olan öğrencilere başarı belgeleri takdim edildi. Mezuniyet töreni, öğrencilerin keplerini coşkuyla havaya atmasıyla sona erdi.

Elazığ Haber 23

Bakmadan Geçme

Elazığ Haber 23 - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!