Fırat EDAŞ Elazığ'ı Yatırımlarıyla Aydınlatıyor

Elazığ'da kaliteli ve kesintisiz enerji arzı sunma hedefiyle faaliyetlerini sürdüren Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. Fırat EDAŞ, aydınlatma çalışmalarına 7-24 devam ediyor.

Sürdürülebilir hizmet anlayışıyla sorumluluk sahasında yer alan şehirlerin ilçe merkezlerinden köy ve kırsallarına kadar kaliteli ve kesintisiz elektrik altyapısının oluşturulması için 7/24 çalışan Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), Elazığ’da Adnan Kahveci Bulvarı’nda gerçekleştirdiği aydınlatma çalışmalarını tamamladı.

Fırat EDAŞ Elâzığ İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 2022 yılı yatırım programı kapsamında Elâzığ ili Merkez Şahinkaya ve Çaydaçıra Mahalleleri arasında Elazığ Belediyesi tarafından imar planı doğrultusunda yeni açılan Adnan Kahveci Bulvarı’nda orta refüj yol aydınlatması tesis edildi. Proje kapsamında 1,5 km uzunluğunda yer altı aydınlatma şebekesi yapılırken, 35 adet Poligon Aydınlatma Direği iki ayrı trafo bölgesinden beslenerek devreye alındı. Aydınlatma tesisi toplam bedeli yaklaşık 300 bin TL olan ve LED armatürlerin de kullanıldığı proje, geçtiğimiz günlerde tamamlanarak bölgedeki vatandaşların hizmetine sunuldu.

Kaliteli ve sürdürülebilir enerji arzı ile çalışmalarını sürdüreceklerini dile getiren Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. Elâzığ İl Müdürlüğü yetkilileri, hedeflerinin Türkiye’nin her bölgesinde örnek teşkil eden hizmetleri gelişmiş teknolojik çalışmalar ile hayata geçirmeye devam etmek olduğunu söyledi.

Bakmadan Geçme