FHGC'den Genel Sekreter Sabuncu'ya Ziyaret

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semih Erdem ve yönetim kurulu üyeleri İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu'ya nezaket ziyaretinde bulundular.

Ziyarette Başkan Semih Erdem’e Cemiyet Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Menengiç, Songül Dursun, Çeşminaz Öztürker, İbrahim Halil Varlı ve Hüseyin Gazi Orhan da eşlik ettiler.

Ziyarette bir değerlendirme yapan Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semih Erdem cemiyet olarak kurum ve kuruluşlarla yakın işbirliği ve diyalog içerisinde olmayı önemsediklerini ve bu kapsamda İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu’yu da ziyaret ettiklerini söyledi.

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semih Erdem ve yönetim kuruluna ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu da şehrin yer yerine hizmet götüren, ilimizin sosyal ve sportif hayatına katkı sağlayan bir kurum olarak basın kuruluşları ve çalışanlarıyla yakın diyalog ve işbirliğini önemsediklerini, hizmetlerin vatandaşlara ulaştırılmasında destek ve katkılarının önemli olduğunu söyledi. Sabuncu, Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyetinin de köklü bir kuruluş olarak Elazığ’a ve üyelerine önemli katkılar sağladığını belirterek, Başkan Erdem ve yönetim kuruluna ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Bakmadan Geçme