ELMİYAD Yeni Üyelerin Katılımıyla Büyümeye Devam Ediyor

Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği (ELMİYAD), yeni üyelerin katılımıyla gücüne güç katmaya devam ediyor.

Elazığ’da yayın yapan 7 basın kuruluşundan 11 Gazeteci daha ELMİYAD’a üye oldu. 
Aralık ayında kuruluş sürecini tamamlayarak faaliyetlerine başlayan ELMİYAD, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

Elazığ’da internet medyası, yazılı ve görsel basın sektörlerinde çeşitli etkinliklere imza atma hedefiyle yola çıkan ELMİYAD, faaliyetleri kapsamında ilk icraat olarak “ELMİYAD’da Bunu Konuşalım” programını hayata geçirerek şehrin taleplerini, sorunlarını ve çözüm yollarını kamuoyu ve ilgili mercilerle paylaşmaya başladı.  
ELMİYAD, Ocak ayında gerçekleştirdiği ilk programda Elazığ’ın yaşamış olduğu 24 Ocak depremini gündemine alarak o günden buyana kentte yaşanan gelişmeleri bütün boyutlarıyla değerlendirmiş, program büyük beğeni ile takip edilmişti. “ELMİYAD’da Bunu Konuşalım” programına her ay devam edecek olan dernek, diğer projelerini de hayata geçirmek için hazırlıklarına devam ediyor.


YENİ ÜYELERLE ELMİYAD DAHA DA GÜÇLENİYOR 

Hedefleri doğrultusunda emin adımlarla ilerleyen ELMİYAD, diğer yandan basın yayın - sektöründe hizmet veren tecrübeli isimleri bünyesine kazandırmayı sürdürüyor. 
Kuruluş aşamasını elazigsonhaber.com, kanal23.com, 23haber.com, www.elazighaber23.com, elazigyenihaber.com,  elazighaberajansi.com, elazignews.com, www.elazigdetayhaber.com siteleri ile gerçekleştiren ELMİYAD, yeni üyelerin katılımıyla daha da güçlendi.  
Bu kapsamda yeniufuk.net ve gunisigigazetesi.com haber sitelerinin sahibi Mehmet Nafis Koca, elazighaberayrinti.com imtiyaz sahibi Serkan Gürtürk, elazighaberayrinti.com editörü Kadir Gürtürk, el-aziz.com  Yazı İşleri Müdürü Osman Gürses, elazigsonsoz.com imtiyaz sahibi Muhammed Şağban Şua, yeniufuk.net Yazı İşleri Müdürü Dilek Yıldırım, gunisigigazetesi.com Yazı İşleri Müdürü Özgür Yıldırım, gunisigigazetesi.com Haber Müdürü Gülçin Turgut, gunisigigazetesi.com editörü Veysi Yalçınkaya, elazigdanbihaber.com imtiyaz sahibi Raif Ertuğrul Arslantaş, palumanset.com İmtiyaz Sahibi İbrahim Meydanoğlu, ELMİYAD’a üye oldular.

GÜCÜMÜZÜ HİSSETTİRMEYE BAŞLADIK

ELMİYAD Başkanı Gülşah Altaş, derneğe katılan yeni üyelere teşekkür etti. Yeni üyelerin katılımıyla çıtayı her geçen gün yükselten ELMİYAD’ın çok güzel projelere imza atacağını söyleyen Altaş, “Derneğimize üye olarak katkı sağlayan kıymetli meslektaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. ELMİYAD henüz 3 aylık bir dernek olmasına rağmen etkinliğini, gücünü hissettirmeye başladı. Dernek olarak hedeflerimiz ve sorumluluğumuz çerçevesinde yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Daha güçlü ELMİYAD, daha güçlü Elazığ Basını ve daha güçlü Elazığ için el birliği ile yılmadan, yorulmadan çalışacağız” dedi.

Bakmadan Geçme