Başkan Alan'dan Hayırlı Olsun Ziyaretleri

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (Elazığ TSO) Başkanı İdris Alan, Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti'ni (FHGC) ziyaret etti.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Kent Konseyi Başkanlığı, Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı ile ilimizde günlük yayın yapan Hakimiyet ve Fırat Gazetelerini ziyaret etti.

Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen Genel Kurulda Kent Konseyi Başkanı seçilen Nafiz Koca’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiğini ifade eden Başkan Alan; “Kent Konseyi Başkanlığına seçilen değerli dostum ve arkadaşım Nafiz Koca, ilimizin sorunlarını her platformda dile getiren duyarlı bir gazeteci arkadaşımızdır. Kendisinin Kent Konseyi Başkanlığı görevinde de önemli projelere imza atacağına inanıyorum. Bugün kendisine hem hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk hem de şehrimizin sorunları ve çözüm yollarını istişare ettik. İnşallah bundan sonra da kendileriyle birlikle Elazığ’a önemli hizmetleri gerçekleştireceğiz” dedi.
Kent Konseyi olarak Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan’ı ağırlamaktan büyük bir onur ve mutluluk duyduklarını ifade eden Kent Konseyi Başkanı Nafiz Koca, “Büyüğümüz, abimiz dostumuz saygıdeğer İdris Başkanımızı hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında ağırlıyoruz.  Tabii bu hayırlı olsun ziyaretleri vesilesiyle ister istemez sorunlar yumağı olan Elazığ’la ilgili sorunlar ve çözüm önerileriyle alakalı da kendileriyle fikir teatisinde bulunduk. Değerli başkanım bizleri hem ziyaret ettiler hem de bu ziyaretlerinde önemli bir müjde verdiler.  Günlerden beri Elazığ'da gerginliğe neden olan somun ekmek fiyatlarıyla alakalı devlet otoritesi ile sivil otoritesinin karşı karşıya gelmemesi adına bir uzlaştırıcı ve kanaat önderi olarak ekmek fiyatlarına ortak bir paydada buluşulmasını sağladı.  Alınan kararla hem esnaflarımız hem de vatandaşımız korundu. Bu anlamda çözüm bekleyen önemli bir probleminin çözümüne sunmuş olduğu katkılarından dolayı değerli başkanıma şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Elazığ'ın özlediği tablonun da uzlaşı kültürü olduğuna dikkat çeken Kent Konseyi Başkanı Nafiz Koca,  “Ticaret ve Sanayi Odası, Elazığ'ın en büyük Sivil Toplum Örgütü olması hasebiyle şehirde en güçlü ve en saygın bir kuruluş. Sayın Başkanımızın, bu görevinden aldığı sorumluluk ve kanaat önderliği vasfıyla, sivil toplumla devlet otoritesi arasında köprü görevi ifa ederek uzlaştırıcı bir tavır ve ortak akılla sorunu çözmesinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.” Dedi.

Başkan Alan'dan Hayırlı Olsun Ziyaretleri

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris  Alan, Kent Konseyi Başkanlığından sonra Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eti.

Geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulda Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyet Başkanlığına seçilen Serkan Gürtürk ve Yönetim Kuruluna hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Alan, “Serkan Başkanımız,  gazeteci ve cemiyet başkanlığında Elazığ için önemli şeyler yapmış, Elazığ’ın sorunları ve problemlerini gündeme getirme konusunda gayret ortaya koyan bir arkadaşımız ve dostumuz.  Ben de Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı olarak bu gayretine ve samimiyetine şahidim. Elazığ’ın sorunlarını çözmek adına iş ve basın dünyası olarak bir araya geldikten sonra Allah'ın izniyle bizim çözemeyeceğiniz hiçbir sorun hiçbir problem olmaz. Tabii bunu yaparken de kimseyi kırmadan birbirimize katkı sunarak, birbirimizin hatalarını ve yanlışlarını görmek yerine, doğru ve güzeli takdir edip bir araya gelirsek Elazığ'ı daha güzel bir yerlere getiririz diye düşünüyorum. Ben tekrar Sayın başkanımız ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Geçmiş dönemlerde Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı görevinde bulunan değerli başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Ahirete irtihal edenleri de rahmetle anıyorum” dedi.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız İdris Alan'ın kendilerini ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Serkan Gürtürk, “Her platformda Sayın Başkanımızın çalışmalarını yakından izliyor ve takdir ediyoruz. Kendisi göreve geldiği ilk günden bu yana başarılı çalışmalarıyla şehrin vicdanı ve sözcüsü olmuş aldığı inisiyatiflerle birçok problemin çözümünde de etkin roller üstlenmiştir. Bizler de hem Cemiyet hem de gazetemiz olarak bu çalışmalarda kendileriyle ortak hareket edip el birliğiyle şehrimizi daha iyi bir noktalara taşıyacağız.” Dedi.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan daha sonra Hakimiyet Gazetesini ziyaret etti.

Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Toprak ile ilimiz sorunlarını istişare eden Başkan Alan, Genel Yayın Yönetmeni Ömer Enes Yılar’ın şehir gündemiyle ilgili sorularını cevaplandırdı.

Son olarak Fırat Gazetesi’ni ziyaret eden Başkan Alan, Gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Hikmet Gökçe Güray ile ilimiz gündemini değerlendirdi,  muhabir Şah İsmail Gezici’nin  sorularını cevaplandırdı.

Bakmadan Geçme