Elazığ Merkezde Mağduriyet !

Elazığ Rızaiye Mahallesi Şeref Tan sokakta bir bina 10 gündür mağduriyet yaşıyor.

Genelde hep konuşmalarda yıl olmuş 2023 bunlarda olurmu diye başlayan cümleleri çok duyar olduk, ancak evet bunlar oluyormuş. Elazığ Merkez Rızaiye Mahallesi Şeref Tan Sokak No: 8'de ki bina sakinleri 10 gündür internet mağduriyeti yaşıyor.  10 gün önce yan taraflarında bulunan ağır hasarlı binanın yıkılmasıyla birlikte intenet sağlayan kablonun kesilmesiyle birlikte mağduriyetlerinin başladığını söyleyen ve ilgili firmaya durumu hem arıza kaydı oluşturarak hemde müşteri hizmetlerini arayarak bildiren bina sakinleri sorunun bir türlü çözüme kavuşturulmamasından şikayetçi. 

Sorunu ilgili firmaya aktardıklarında ise bağlantı sorununun ancak 30 Mayıs’ta giderilebileceğinin yanıtını alana bina sakinleri özellikle çocuklarının ders çalışamamasından ve iletişim kuramamalarından mağdur olduklarını ve bu sorunun biran önce çözülmesi için yetkililerden yardım beklediklerini aktardı.

Elazığ Merkezde Mağduriyet !
Elazığ Merkezde Mağduriyet !
Elazığ Merkezde Mağduriyet !
Yorumlar 10
Nevzat Canbay 24 Nisan 2023 16:26

Haberlere konu olmasına rağmen Türk Telekom internet gene kendi bildiğini okuyor Sorunlara çözüm üretmiyor Yok mu bu duruma el atacak yetkili bir merci ??

Yan gel yat 24 Nisan 2023 02:03

Elazığ Sürsürü mahallesi 16642 sokaktada internet yok basvuruda bir sene önce bulunduk alt yapı yokmuş yan apartmanda alt yapı var bizim apt yok. Çalışma sıfır yan gel yat rezilik diz boyu

Miraç 24 Nisan 2023 01:01

akpınar mahallesi Temuçin sok karayolculari apt 2 aydır int yok ödeme isteniyor modem kablolar çalındı sözleşme bedeli modem isteniyor alt yapı yok Vodafone ????

Mehmet 23 Nisan 2023 23:37

Elazığ depreminde de iki ay internet veremedi Türk telekom , Maraş dapremindede aynı rezilliği yaşıyoruz. Belediye su veremiyor , Türk telekom internet veremiyor , Aksa ise kesintisiz elektrik veremiyor. İldeki tüm kurumlar konuşmak yerine hizmet vermeye odaklanmalı.

İsimsiz 23 Nisan 2023 23:02

Sivrice 2 aydır internetsiz artk yapılsın çalışmalar

İbrahim 23 Nisan 2023 20:34

Aynı mağduriyet 2 aydır üniversite mahalle Karşıyaka sok no 8 de var iş yerimiz de bu problemi yaşıyorum sistemi telefon İnternet üzerinden alıyoruz.

Yusuf Enes Bilici 23 Nisan 2023 12:05

Sanayi Mh. Altınoba Sokakta da 1 aydır internetimiz yok. Böyle giderse en az 1 ay daha internet hizmetinden faydalanamayağız. Bu durumun bir an önce çözüme kavuşturulmasını diliyorum.

yazıklar olsun 23 Nisan 2023 11:22

ķırklar mah yeter sk no:3 de de internet altyapisi yok 3 aydir bekliyoruz yazıklar olsun elazığdaki telekom kurumu bitmiş durumda bu şirket artık işlevini göremiyor hükümet degisirse ilk iş telekomu baştan aşağı yenilemek olmalı

Mehmet 22 Nisan 2023 23:36

Allah Aşkına Salıbaba Mahallesi kadife sokak Hatta mahalle olarak Ocak 1 den itibaren internet yok hala yapılmadı geçen yillarda bir yıldan fazla hizmet alamadıgımız zaman oldu kablo çalındı dedinilip mağduriyetinin giderilmedi siz şükredin bence

Nevzat Canbay 22 Nisan 2023 18:58

Evet çok doğru bir haber. Binada internet yok ve yetkili kişiler vurdumduymaz davranıyor . Kimse zahmet edip te gelip bakmıyor . Kablolar kesilmiş ve Türk Telekom uyuyor .. Yetkilileri acilen göreve çağırıyoruz.

Bakmadan Geçme