Elazığ İstanbul'a Taşınıyor

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 4-7 Ekim tarihleri arasında İstanbul Yenikapı Fuar ve Etkinlik alanında düzenlenecek 'Elazığ Günleri' nin, ilimiz için önemli bir fırsat olduğunu kaydetti.

Çok sayıda vatandaşın ziyaret edeceği Elazığ Günleri’nde, şehrimizin tarihi mekânları, doğal güzellikleri, kültürel değerleri, musikisi ve yöresel lezzetlerinin tanıtımı ve sunumu yapılacak. 

HAZIRLIKLAR TAMAM

Birlik ve beraberliğimizi güçlendirerek farklı kültürlerin kaynaşmasına vesile olacak ve aynı zamanda ekonomik açıdan da önemli fırsatlar sunacak tanıtım etkinliği için geçen yıllarda olduğu gibi yine her türlü desteği sağladıklarını kaydeden Başkan Yanılmaz, içerisinde üzümden orciğe, biberden badem şekerine bütün yöresel lezzetleri barındıran 9 tır ürünün, İstanbul’a gönderildiğini kaydetti.

Şehrimizin turizm ve kültürüne katkı sunacak tanıtım etkinliği kapsamında esnaf, zanaatkâr, kurum ve kuruluşlara her türlü desteği sağladıklarını kaydeden Başkan Yanılmaz, Elâzığ’ın bütün dinamikleriyle birlikte ilimizi layıkıyla temsil edeceklerini ifade etti. ‘Elazığ Günleri’nin ilimize yakışır bir şekilde gerçekleştirilmesi için belediye olarak gerekli bütün çalışmaları yaptıklarını belirten Başkan Yanılmaz, etkinliğin il dışında yaşayan hemşerilerimiz için de farklı ve anlamlı olacağını kaydetti.

Bakmadan Geçme