Elazığ İnternet Medyasından İsrail Tepkisi

Elazığ Medya, İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği öncülüğünde ilimizde bulunan 15 haber sitesi ortak bir bildiri yayınlayarak, kurulduğu günden bugüne Ortadoğu'yu kan gölüne çeviren İsrail'i kınadıklarını ve bu orantısız savaşın artık sona ermesini istediklerini açıkladı.

Terör devleti İsrail’in Filistin’de yaşattığı soykırıma dur demek için ilimizde internet medyası alanında faaliyet yürüten 15 haber sitesi Elazığ Medya, İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği öncülüğünde ortak bir basın açıklaması yayımladı.

“ZULÜM ARTIK SONA ERSİN”

Yayımlanan bildiriyi kamuoyuna açıklayan Elazığ Medya, İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği Erhan Bahçeci, kurulduğu günden bugüne Ortadoğu’yu kan gölüne çeviren İsrail’i kınadıklarını ve bu orantısız savaşın artık sona ermesini istediklerini açıkladı.

“İSRAİL BÜYÜK BİR VAHŞETE İMZA ATMIŞTIR”

Filistin halkına yönelik kadın, çocuk, yaşlı, genç ayrımı yapılmadan gerçekleşen saldırılarda binlerce masun insanı katleden İsrail’in büyük bir vahşete imza attığını belirten Başkan Bahçeci, yayımlanan bildiride şu ifadelere yer verdi;

“7 Ekim’den bugüne İsrail Ordusu tarafından Filistin halkına yönelik gerçekleştirilen saldırıları büyük bir üzüntüyle takip ediyoruz. İsrail insan hakları ihlali yaparak çocuk, kadın, genç, yaşlı ayrımı yapmaksızın binlerce masum Filistinliyi katlederek büyük bir vahşete imza atmıştır.

Filistin halkının maruz kaldığı acıları ve zorlukları derinden hissettiğimizi belirtmek isteriz. Uluslararası kamuoyunun bu insanlık dramına sessiz kalması bizleri ve vicdan taşıyan tüm insanlığı büyük bir hüzne boğmuştur. İsrail’in Filistin topraklarındaki saldırılarına ve masum sivillerin katliamına son vermesi elzemdir. Özellikle Gazze şeridinde gerçekleşen bombardımanlar, birçok kişinin yaşamını yitirmesine ve yaralanmasına sebep olmuştur. Bu saldırıların tamamı uluslararası hukuka ve İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ne aykırıdır.”

“İSRAİL’İN BU ZULMÜNÜ LANETLİYORUZ”

“Bizler ELMİYAD olarak barış, adalet ve insan haklarına olan bağlılığımızı yüksek sesle yinelemek istiyoruz. Filistinli Müslüman kardeşlerimizin acılarını yürekten paylaşıyor, İsrail’in bu zulmünü ‘LANETLİYORUZ’

Öte yandan İsrail’in Filistin’de ki soykırımını belgeleyen meslektaşlarımızın da büyük zorluklar içerisinde görev yaptığını, İsrail Ordusu tarafından gazetecilerinde hedef alındığını ve katlettiklerini gördükçe kahrolduğumuzu bir kez daha ifade etmek istiyoruz. Bölgede kalıcı barışın tesis edilmesi ve masum sivillerin ölmemesi adına tüm otoriteleri büyük bir çaba sarf etmeye davet ediyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle kurulduğu günden bugüne Ortadoğu’yu kan gölüne çeviren İsrail Devleti’ni şiddetle kınıyor, bu orantısız savaşın artık sona ermesini diliyoruz. “

Elazığ İnternet Medyasından İsrail Tepkisi

Bakmadan Geçme