Elazığ'ı Temsil Eden Öğretmenler, 24 Kasım'da Ankara'daki Ulusal Programa Katıldı
24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Ankara'da düzenlenen ulusal programda, Türkiye'nin 81 ilinden seçilen öğretmenler bir araya geldi.
Elazığ’ı temsilen programa Cemal Gürsel İlkokulu öğretmeni Sedat Şeflek ile Ali Kuşçu Bilim ve Sanat Merkezi öğretmeni Ekrem Cengiz Akdeniz katıldı.
Ankara’da Öğretmenlere Özel Hazırlanan Yoğun Program
Öğretmenler Günü kapsamında bakanlık tarafından hazırlanan etkinlik programı bu yıl oldukça kapsamlı şekilde gerçekleştirildi. Bir hafta süren programda öğretmenler;
Anıtkabir’i ziyaret etti,
Şehit Öğretmenler Abidesi’nde anma programına katıldı,
Öğretmen Hatıra Ormanı’nda fidan dikti,
“Öğretmen Gözüyle Eğitim” temalı fotoğraf sergisinin açılışına katıldı,
TBMM’nin birinci ve ikinci meclis binaları ile Ulucanlar Cezaevi Müzesi, Ankara Resim ve Heykel Müzesi, Hamamönü ve Taceddin Dergâhı gibi kültürel mekânlarda düzenlenen gezilere iştirak etti.
Ayrıca öğretmenler, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen çalıştay ve birliktelik oturumlarında diğer illerden gelen meslektaşlarıyla bir araya gelerek tecrübe paylaşımında bulundu.
Elazığ Temsilcileri Ankara Programında Yer Aldı
Elazığ’ı temsil eden Sedat Şeflek ve Ekrem Cengiz Akdeniz, hem eğitim alanında yaptıkları çalışmalar hem de temsil ettikleri kurumların başarıları nedeniyle il delegesi olarak programa davet edildi.
Öğretmenler, gerçekleştirilen etkinliklerin hem mesleki motivasyon hem de iller arası iş birliği açısından büyük önem taşıdığını ifade etti.
81 İlden Öğretmenler Ankara’da Buluştu
Milli Eğitim Bakanlığı’nın geleneksel hâle getirdiği 24 Kasım Öğretmenler Günü programı, bu yıl da Türkiye’nin dört bir yanından öğretmenlerin katılımıyla yoğun ilgi gördü. Program, hem mesleki dayanışmayı artırdı hem de öğretmenlerin emeklerine verilen değeri bir kez daha ortaya koydu.
Bakmadan Geçme

