Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi Elazığ Tanıtım Günlerinde

İstanbul Yenikapı'da gerçekleştirilen 'Elazığ Tanıtım Günleri' nde, ilimizin marka değerleri arasında yer alan Fethi Sekin Şehir Hastanesi de yerini aldı.

Elazığ Valiliği koordinasyonunda 4-7 tarihleri arasında düzenlenen Tanıtım Günleri kapsamında, kentin adını sağlık alanında duyurmayı başaran ve Türkiye’deki 6’ıncı şehir hastanesi olarak 1 Ağustos 2018 tarihinde hasta kabulüne başlayan 1.038 yataklı Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi için de stant kuruldu.

Elazığ İl Sağlık Müdürlüğümünce kurulan stant yoğun ilgi görürken, ziyaretçilere kan şekeri, boy ve kilo ölçümü ile tansiyon ölçümü gibi çeşitli hizmetler ücretsiz olarak verildi. Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi için ziyaretçilere hastanenin fiziki imkanları, yatak kapasitesi ve verdiği sağlık hizmetleri konusunda detaylı bilgiler anlatılmasının yanı sıra tanıtım broşürleri de dağıtıldı.

Büyükşehirlerde nasıl bir sağlık hizmeti sunumu varsa Elazığ’da da aynı hizmetlerin mevcut olduğu vurgusunun yapıldığı tanıtım standı, 7 Ekim’e kadar ücretsiz boy ve kilo ölçümü, kan şekeri ve tansiyon ölçümü gibi çeşitli sağlık hizmetleri ile tanıtıma devam edecektir

Bakmadan Geçme