Elazığ'da silahlı çatışma olayına karışan suç makineleri tutuklandı

Elazığ'da sokak ortasında çatışan ve toplamda 86 suç kaydı olan 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ’da sokak ortasında çatışan ve toplamda 86 suç kaydı olan 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, dün merkez Ataşehir Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı, M.Ü. ve Ö.Ö. arasında silahlı çatışma çıktı. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yaralanın olmadığı olayda, 2 şüpheli de kullandıkları silahlarla birlikte Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğünde ifadeleri tamamlanan ve haklarında toplam 86 suç kaydı bulunan şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevin gönderildi.

Yorumlar 1
Mtn 24 Ocak 2023 17:26

86 tane suç kaydı var ama dışarıda dolaşıyor bu d.. israflarının hapiste de beslenmemesi lazım hava israfı su israfı oksijen israfı. Dışarıdaki masum insanlara musallat olan parazitler. Caydırıcı cezalar lazım.

Bakmadan Geçme