Elazığ'da Septioğlu Rüzgarı

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan adayı Faruk Septioğlu, Elazığ Havalimanında coşkulu ve kalabalık bir vatandaş gurubu tarafından karşılandı.

Havalimanıdaki karşılama töreninde konuşan Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, kendisini coşkulu bir şekilde karşılayıp bağrına basan Elazığlılara teşekkür etti.

“KENDİNE ÇALIŞAN DEĞİL KENTİNE ÇALIŞAN BELEDİYECİLİK ANLAYIŞINI HAKİM KILACAĞIZ”

Kendilerini bu soğuk kış gününde bağrına basarak karşılayan hemşerilerimize sonsuz minnettar olduğunu ifade eden YRP Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, şunları söyledi:
“Biz 94 ruhu ile Elazığ’da yeniden sandıkları patlatacak ve göreve geleceğiz. Kendine çalışan değil Kentine çalışan bir Belediyecilik anlayışı ile bu aziz şehre ve insanlarına hizmet edeceğiz.” 

“BEYAZ BİR SAYFA AÇIYORUZ”

Belediyecilikte beyaz bir sayfa açacak ve ilimize hizmet edeceklerini dile getiren Septioğlu; “Bugün burada ki bu coşku geçmişte sizlere yaptığımız hizmetlerin bir karşılığının coşkusudur. Elazığ Belediyesinin tüm sorunlarına vakıfız. Bunları giderecek çalışmaları yapacağız. İlimize ve insanlarımıza hizmette hiçbir alanda eksik kalmayacağız.” Dedi.
 

94 RUHUNU CANLANDIRACAĞIZ

Lafla değil icraatla belediye hizmetlerini vereceklerini dile getiren Septioğlu, “Problemleri yapacağımız planlamalarla problemlere çözüm getireceğiz. Ben bugün buradaki kalabalığı görünce 31 Mart’ta ülke genelinde olacağı gibi Elazığ’da da sandıkları patlatacağımızı gördüm. Allah sizlerden razı olsun. Bizi bağrınıza bastınız. 31 Mart’ta Elazığ’da Refahın ışığı yanacak.” dedi. 

UZUN KONVOY EŞİLĞİNDE ŞEHİR TURU

Konuşmaların ardından yüzlerce araç eşliğinde konvoy halinde şehir merkezine gelen Yeniden Refah Partisi heyetine vatandaşlar yol güzergâhında yoğun tezahürat ve sevgi gösterisinde bulundular.

GAZİ CADDESİNDE HALKI SELAMLADI

Havalimanından parti binasına giden YRP konvoyu Gazi Caddesinden geçerken yoğun ilgiyle karşılandı. Bu ilgiye karşısında  seçim otobüsünden halka seslenen YRP Elazığ Belediye Başkan adayı Faruk Septioğlu, Elazığ için birlikte çalışacaklarını  ifade etti.

KARŞILAMADAN NOTLAR:

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkanı Faruk Septioğlu ile bazı ilçe ve belde belediye  başkan adaylarının havalimanıdaki karşılama törenine yüzlerde araç ile binlerce vatandaş katıldı.
Karşılamaya gelen vatandaşların coşku ve heyecanı yüksekti.

Yol boyunca konvoydakilere vatandaşlar tarafında sevgi gösterileri gerçekleştirildi.
Elazığ Belediye Başkan adayı Faruk Septioğlu’nun konuşması ve duruşu takdirle karşılandı.

YRP konvoyu şehir merkezinde ilerlemekte güçlük yaşadı.

Elazığ'da Septioğlu Rüzgarı
Elazığ'da Septioğlu Rüzgarı
Elazığ'da Septioğlu Rüzgarı
Elazığ'da Septioğlu Rüzgarı
Elazığ'da Septioğlu Rüzgarı
Elazığ'da Septioğlu Rüzgarı
Elazığ'da Septioğlu Rüzgarı
Elazığ'da Septioğlu Rüzgarı

Bakmadan Geçme