• Haberler
  • Çevre
  • Elazığ'da Muratçık Köyü'nde Karpuz Hasadı Gerçekleştirildi

Elazığ'da Muratçık Köyü'nde Karpuz Hasadı Gerçekleştirildi

Elazığ İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Muratçık Köyü'nde düzenlenen etkinlik kapsamında 10 dekarlık tarlada karpuz hasadı yapıldı.

Hasada İl Müdürü, Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü, teknik personel, köy muhtarı ve üreticiler katıldı.

10 Dekarlık Tarlada Bereketli Hasat

Muratçık Köyü’nde üretici Serkan Aykaç’a ait 10 dekarlık alanda yapılan karpuz hasadı, üreticilerin yüzünü güldürdü. İl Müdürü ve beraberindeki heyet, üreticilerle birlikte tarlaya girerek hasada katkı sundu.

Elazığ'da Muratçık Köyü'nde Karpuz Hasadı Gerçekleştirildi

Çiftçilerle Buluşma ve Teşekkür

Hasadın ardından İl Müdürü, üreticilerle bir araya gelerek sohbet etti, sorularını yanıtladı. Çiftçilerin emeklerini takdir eden İl Müdürü, sezon boyunca gösterdikleri özveri için teşekkür ederek, “Kazançlarınız bol, ürünleriniz bereketli olsun” temennisinde bulundu.

Tarımsal Üretime Destek Devam Ediyor

Elazığ İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, üreticilerin verimli ve kaliteli ürün elde etmesi için çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Yapılan teknik destek ve saha ziyaretleriyle çiftçilere her aşamada katkı sağlanıyor.

Elazığ Haber 23

Bakmadan Geçme

Elazığ Haber 23 - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!