• Haberler
  • Haberde İnsan
  • Elazığ'da Gece Yarısı Kabusu: Hırsız Balkondan Eve Girdi, Ev Sahibiyle Boğuştu

Elazığ'da Gece Yarısı Kabusu: Hırsız Balkondan Eve Girdi, Ev Sahibiyle Boğuştu

İzzetpaşa Mahallesi'nde kimliği belirsiz şahıs, balkon camını kırarak eve girdi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Elazığ'da Gece Yarısı Kabusu: Hırsız Balkondan Eve Girdi, Ev Sahibiyle Boğuştu

Elazığ’da gece saatlerinde yaşanan olayda, kimliği belirsiz bir kişi 2. kattaki bir eve balkondan girerek hırsızlık girişiminde bulundu. Olay, merkeze bağlı İzzetpaşa Mahallesi'nde sabaha karşı 04.00 sularında meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, ev sahibi Güven Buldaç uyandığında odasında yabancı birini görünce bağırdı. Bunun üzerine hırsızla kısa süreli bir arbede yaşandı. Panikleyen şüpheli, kapının kilitli olduğunu fark edince geldiği balkondan atlayarak kaçtı.

Ev sahibinden yürek burkan anlatım: "Kapımı açık görünce şok oldum"

Yaşananları detaylarıyla anlatan Güven Buldaç, geceyi şu sözlerle özetledi:

“Gözümü açtığımda kapalı olan odamın kapısını açık gördüm. Hemen ardından uzun boylu, siyahlar içinde birinin elindeki cep telefonu ışığıyla eşyalarımı karıştırdığını fark ettim. Tepki olarak bağırdım ve yatağımdan fırladım. Aramızda kısa süreli bir boğuşma oldu. Dış kapıya yöneldi ama kilitliydi. Kapıyı açamayınca bana yöneldi, elinde metal bir cisim vardı. Bıçak sandım. Ardından balkon camını kırarak girdiği yerden atlayarak kaçtı.”

2. kata su borusuna tırmanarak çıktı

Ev sahibi, hırsızın eve su borusuna tırmanarak ulaştığını belirtti. Olay sonrası gelen polis ekipleri, apartman ve çevredeki güvenlik kameralarını inceledi. Görüntülerde şüphelinin, kameraları görmesine rağmen rahat tavırlarla hareket ettiği görüldü.

Elazığ'da Gece Yarısı Kabusu: Hırsız Balkondan Eve Girdi, Ev Sahibiyle Boğuştu

Hırsız cep telefonunu çaldı, mahallede panik havası oluştu

Güven Buldaç, yaşanan olayın ardından cep telefonunun çalındığını ve evdeki güvenlik duygusunun ciddi şekilde zedelendiğini vurguladı. Mahalle sakinleri de olay sonrası büyük tedirginlik yaşadı.

“Annem ve ben büyük tehlike atlattık. Bu kişiler artık öyle rahat ki, kameraları görmelerine rağmen umursamıyorlar. Neredeyse el sallayacaklardı.”

Polis şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı

Elazığ Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayla ilgili inceleme başlatırken, kamera kayıtları doğrultusunda şüphelinin kimliğini belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

İhlas Haber Ajansı

Bakmadan Geçme

Elazığ Haber 23 - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!