Elazığ'da çalınan hayvanların şüphelisi, Şanlıurfa'da yakalandı
Elazığ'da bir ahırdan 4 adet büyükbaş hayvanı çaldığı tespit edilen şüpheli, jandarma ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu Şanlıurfa'da yakalandı.
Elazığ’da bir ahırdan 4 adet büyükbaş hayvanı çaldığı tespit edilen şüpheli, jandarma ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu Şanlıurfa’da yakalandı.
Olay, bir hafta önce merkeze bağlı Tadım Köyü’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, köy sakinlerinden S.B’nin ahırına giren şüpheli ve şüpheliler 4 adet Simental cinsi hayvanı çaldı. Hayvanlarının çalındığı fark eden sahibi durumu İl Jandarma Komutanlığı’na bildirdi. Bunun üzerine hırsızlığın aydınlatılması için Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) görevlendirildi. Timin yaptığı çalışmada şüphelinin geldiği araç ve gittiği güzergahlar belirlenerek araştırma yapıldı. Şüphelinin S.T. (43) olduğunu ve Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde ikamet ettiği tespit eden ekipler operasyon yaparak şahsı yakaladı.
Elazığ’a getirilen şüpheli jandarmadaki ifadesinin ardından "Nitelikli Hırsızlık" suçundan adliyeye sevk edildi.
-
elazığ haber
-
gün ışığı elazığ son dakika haberleri
-
elazığ haber 23
-
elazığ son dakika ölüm haberleri
-
elazığ haber gazetesi
-
elazığ hakimiyet
-
güncel elazığ
-
elazığspor son dakika 23
-
güncel elazığ haberleri
Bakmadan Geçme