• Haberler
  • Gündem
  • Elazığ'da Anneler Günü'ne Özel Anlamlı Program: Emekçi Kadınlar Unutulmadı

Elazığ'da Anneler Günü'ne Özel Anlamlı Program: Emekçi Kadınlar Unutulmadı

Elazığ Belediyesi ev sahipliğinde, HAK-İŞ Konfederasyonu'na bağlı Hizmet-İş ve Öz Sağlık-İş Sendikaları tarafından Anneler Günü'ne özel program düzenlendi.

Programa; Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, HAK-İŞ Elazığ İl Başkanı Gökhan Arpa, Öz Sağlık-İş Elazığ Şube Başkanı İrfan Demirtaş, sendika yöneticileri ve çok sayıda kadın üyekatıldı.

Elazığ'da Anneler Günü'ne Özel Anlamlı Program: Emekçi Kadınlar Unutulmadı

Gökhan Arpa: “Toplumun Temeli Annelerin Yüreğinde Atar”

Günün anlam ve önemine dair konuşma yapan HAK-İŞ Elazığ İl Başkanı Gökhan Arpa, anneliğin değerine vurgu yaparak şu ifadeleri kullandı:

“Anneler; karşılıksız sevginin, sonsuz fedakârlığın ve merhametin adıdır. Bir toplumun temeli annelerin yüreğinde atar. Kadın emeğini kutsal görüyor, anneliğin değerini her platformda savunuyoruz. Başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü’nü kutluyorum.”

Elazığ'da Anneler Günü'ne Özel Anlamlı Program: Emekçi Kadınlar Unutulmadı
Program Coşku ve Duygusal Anlara Sahne Oldu

İkramlar, eğlenceli etkinlikler ve samimi anlarla renklenen programda, katılımcılar Anneler Günü’nün manevi atmosferini hep birlikte yaşadı. Programda kadın emeğine saygı ve anneliğe dair değerler ön plana çıkarıldı.

Elazığ'da Anneler Günü'ne Özel Anlamlı Program: Emekçi Kadınlar Unutulmadı

Başkan Şerifoğulları’na Teşekkür

Etkinlik sonunda, organizasyona desteklerinden dolayı Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na ve emeği geçenlere teşekkür edildi.

Elazığ Haber 23

Bakmadan Geçme

Elazığ Haber 23 - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!