- Haberler
- Kültür Sanat
- Elazığ Belediyesi'nden Yerel Yazarlara Destek: 6. Kitap Fuarı'nda Ücretsiz Stand Fırsatı
Elazığ Belediyesi'nden Yerel Yazarlara Destek: 6. Kitap Fuarı'nda Ücretsiz Stand Fırsatı
Elazığ Belediyesi, bu yıl 6'ncısı düzenlenecek Kitap Fuarı için hazırlıklarını sürdürüyor.
22–30 Kasım tarihleri arasında Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek fuarda, ulusal yayınevleri ve sevilen yazarlar okurlarla buluşacak.
Elazığlı Şair ve Yazarlara Ücretsiz Stand
Fuar kapsamında Elazığlı şair ve yazarlara özel bir imkân da sunuluyor. Elazığ Belediyesi, yerel edebiyatçıların okuyucularla bir araya gelmesini desteklemek amacıyla fuar alanında ücretsiz stand tahsisi yapılacağını açıkladı. Bu sayede yerel yazarlar, eserlerini tanıtma ve okurlarla buluşma fırsatı yakalayacak.
Başvuru Şartları ve Son Tarih
Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün açıklamasına göre, fuarda yer almak isteyen Elazığlı şair ve yazarların 17 Kasım Pazartesi günü saat 16.30’a kadar Elazığ Kent Konseyi’ne dilekçe ile başvurmaları gerekiyor.
Açıklamada şu hususlar ön plana çıkıyor:
Katılımcıların eserlerinin Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürlüğü onaylı bandrollü olması zorunlu.
Fuar başladıktan sonra başvurular kabul edilmeyecek.
Stand ve kişi yerleştirmelerinde karışıklık yaşanmaması için belirtilen süreler kesin.
Elazığ Kent Konseyi Yazarlar Standı’na yalnızca Elazığlı şair ve yazarlar başvurabilecek.
Başvuru sırasında sergilenecek eserlerin birer örneği teslim edilmeli.
“Tüm Şair ve Yazarlarımızı Davet Ediyoruz”
Elazığ Belediyesi, kültür ve edebiyat dünyasına katkı sunan tüm yerel kalem sahiplerini fuara davet ederek etkinliğin şehrin kültürel hayatına önemli değer katacağını vurguladı.
Bakmadan Geçme