Elazığ Belediyesi'nden Tiyatro Etkinliği

Elazığ Belediyesi tarafından, İsrail'in Filistinlilere yönelik işlediği insanlık suçları, Filistin halkının verdiği mücadele ve sergilediği iradeyi konu alan Gün Doğmadan isimli tiyatro oyunu sahnelenecek.

Elazığ Belediyesi, İsrail tarafından Filistinlilere karşı yapılan zulmü gündemde tutmaya ve gerçekleştirdiği çeşitli organizasyonlarla Gazze halkının yaşadığı dramı gündeme getirmeye devam ediyor.

Bu kapsamda “Seni yok sayacaklar, sen daha çok var olacaksın.” teması ile “Gün Doğmadan” isimli tiyatro oyunu Elazığlılar ile buluşacak. Elazığ Belediyesi ile Medeniyet Tasavvuru Okulu iş birliğiyle Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde sahnelenecek ve Yusuf Gezer’in yazarlığını ve yönetmenliğini yaptığı oyunda karakterlere; Yusuf Duru, Hayrettin Batur, İsmail Hakkı Artemi ve Metin Benli hayat verecek. Türkiye’nin bir çok ilinde beğeni ile izlenen “Gün Doğmadan” 26 Şubat Pazartesi saat 19.00’da sahne alacak.

Oyun, Türkiye'den turistik bir gezi için Filistin’e giden ve İsrail’in Filistinlilere yönelik işlediği insanlık suçlarına tanık olan Filistin halkının verdiği mücadeleye, sergilediği iradeye şahit olan iki arkadaşın hikayelerini konu ediniyor. 

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, ücretsiz olarak izleyicilerin beğenisine sunulacak olan “Gün Doğmadan” isimli tiyatro oyununa, bütün vatandaşlar davet edildi.

Bakmadan Geçme