Elazığ Belediyesi'nden Ay Yıldızlı Mesaj
Elazığ Belediyesi, Türk bayrağına yönelik gerçekleştirilen saldırının ardından merkez hizmet binası ile belediye otobüslerini ay yıldızlı bayraklarla donatarak milli birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Belediye Binası ve Otobüsler Bayraklarla Donatıldı
Mardin–Nusaybin–Kamışlı sınır hattında terör örgütü YPG yandaşları tarafından Türk bayrağına yönelik yapıldığı belirtilen saldırı, kamuoyunda büyük tepkiyle karşılandı. Yaşanan provokasyonun ardından Elazığ Belediyesi, bayrağa sahip çıkma adına belediyeye ait merkez hizmet binasına dev Türk bayrağı astı, belediye otobüslerinin ön cephelerini de ay yıldızlı bayraklarla süsledi.
“Bayrağımız Onurumuzdur, Kırmızı Çizgimizdir”
Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda saldırıyı lanetleyerek şu ifadeleri kullandı:
“Ay yıldızlı bayrağımıza yönelik gerçekleştirilen bu çirkin saldırıyı lanetliyorum. Suriye tarafında, terör örgütü SDG destekçileri tarafından Nusaybin–Kamışlı hattında yaşanan bu hadise, milletimizin birlik ve beraberliğini hedef alan kabul edilemez bir girişimdir. Bayrağımız onurumuzdur, kırmızı çizgimizdir.”
Milli Duruş Mesajı
Elazığ Belediyesi’nin hizmet binası ve toplu taşıma araçlarında sergilediği bayraklı duruş, vatandaşlar tarafından da destekle karşılandı. Belediyenin bu adımı, bayrağa ve milli değerlere yönelik saldırılara karşı güçlü bir mesaj olarak değerlendirildi.
Bakmadan Geçme
