Elazığ Ak Partide Kan Kaybı Sürüyor

Elazığ'da belediye başkan adayları listelerinin açıklamasıyla birlikte AK Parti'de hareketli bir siyasi süreç yaşanıyor.

Elazığ'da belediye başkan adayları listelerinin açıklamasıyla birlikte AK Parti'de hareketli bir siyasi süreç yaşanıyor.

AK Parti'den aday adayı olan Vahap Gök, Ebubekir Irmak ve Nurettin Arslan partilerinden istifa ederek başka partiden aday oldular. Yine geçtiğimiz dönem AK Parti'ye geçen Yazıkonak Belediye Başkanı Hatif Çadırcı'da partisinden istifa ederek, başka partiden aday olacağı konuşuluyor.

Geçtiğimiz gün AK Parti Aday Tanıtım Toplantısında Kovancılar'da Belediye Başkanı Adayı Nuri Çok olarak açıklandı. Bu gelişmenin ardından Kovancılar’da siyasi bir hareketlilik yaşandı.

VAHAP GÖK

AK Parti’den aday adaylığı başvurusu yapan ve ilk açıklanan listelerde aday olarak kamuoyuna ismi yansıyan Vahap Gök, Büyük Birlik Partisi’ne geçti.

EBUBEKİR IRMAK

Yine, AK Parti'den aday adayı olan Sivrice eski Belediye Başkanı Ebubekir Irmak da, aday gösterilmeyince parti değiştirerek Yeniden Refah Partisi'nden Sivrice Belediye Başkan Adayı oldu.

NURETTİN ARSLAN

Bunun yanısıra AK Parti'den aday adayı olup da aday gösterilmeyen Nurettin Arslan' da Karakoçan'da Yeniden Refah Partisi Başkan adayı oldu.

İL BAŞKANLIĞINA TEPKİ

Öte yandan bazı aday adayları ise AK Parti İl Başkanlığının süreci doğru yönetemediği, adayları ilan etmede çok geciktiği ve 31 Mart'ta olası yaşanabilecek olan seçimleri kaybetme noktasında bunun tek sorumlusunun İl Başkanlığı olacağının iddiasında bulundular. 

Yorumlar 1
Tahir 12 Şubat 2024 05:26

Hani Cumhurbaşkanımız dışarı çıkıp tekrar gelemez diyordu, Kovancılar belediye başkanı adayı, saadet p , doğru yol partisi, MHP ye gitti geri döndü,her seçimde aday olmayınca muhalefet gidenler ,kendileri aday yapılınca akp ye dönen döneklerin partisi oldu,akp

Bakmadan Geçme