Büyükelçi Kazakbaev'den Başkan Şerifoğulları'na Ziyaret

Cengiz Aytmatov Millet Parkı ve Cengiz Aytmatov Anıtı açılışı için Elazığ'a gelen Kırgız Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Ruslan Kazakbaev ve beraberindeki heyet, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nı makamında ziyaret etti.

Türk dünyasının abide şahsiyeti, Elazığ’ın fahri hemşehrisi, Elazığ’dan “Elazığ’ı Türk halkının manevi azığı olarak görüyorum.” diye bahseden Cengiz Aytmatov’u genç nesillere aktarmak amacıyla yapılan Cengiz Aytmatov Millet Parkı ve Cengiz Aytmatov Anıtı’nın Açılış Töreni’ne katılmak üzere Elazığ’a gelen Kırgız Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Ruslan Kazakbaev ve beraberindeki heyet, açılış öncesi Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları’nı makamında ziyaret etti.

Büyükelçi Kazakbaev’i ağırlayan Başkan Şerifoğulları, ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu kaydetti.

Başkan Şerifoğulları, “Sayın Büyükelçi Ruslan Kazakbaev ile Elazığ’a kazandırdığımız Cengiz Aytmatov Millet Parkı ve Anıtı ile şehrimize değer katan çalışmalarımızla ilgili güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Sayın Büyükelçi Kazakbaev’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Elazığ Belediyesi Şeref Defteri’ni imzalayan Büyükelçi Kazakbaev’e, Başkan Şerifoğulları tarafından hediye taktim edildi.

Büyükelçi Kazakbaev'den Başkan Şerifoğulları'na Ziyaret
Büyükelçi Kazakbaev'den Başkan Şerifoğulları'na Ziyaret

Bakmadan Geçme