• Haberler
  • Spor
  • Beykan Şimşek'e 4 Maç Ceza! PFDK'dan Elazığspor'a Ağır Yaptırımlar

Beykan Şimşek'e 4 Maç Ceza! PFDK'dan Elazığspor'a Ağır Yaptırımlar

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), 2. Lig Kırmızı Grup'ta Beyoğlu Yeni Çarşı ile Elazığspor arasında oynanan karşılaşmada kırmızı kart gören Elazığspor kaptanı Beykan Şimşek'e 4 maç men ve 18 bin TL para cezası verdi.

Maçın 20. dakikasında ihraç edilen tecrübeli futbolcunun, hakeme yönelik hakaretleri nedeniyle ceza aldığı açıklandı. Karar, 1 Mayıs 2025 tarihli 60 sayılı toplantıda alındı.

PFDK Kararında Detaylar

Kurul kararında şu ifadelere yer verildi:
"Elazığspor Kulübü sporcusu Beykan Şimşek’in, ihraç öncesi ve ihraç sonrası müsabaka hakemine yönelik hakaretleri nedeniyle FDT’nin 41/1-a ve 35/4. maddeleri uyarınca 4 resmi müsabakadan men ve 18.000 TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir."

Elazığspor Kulübü'ne de Para Cezası

Disiplin Kurulu, Elazığspor kulübüne de toplamda 156 bin 600 TL para cezası verdi. Ceza nedeninin ne olduğu ise PFDK'nın resmi açıklamasında yer almadı.

İhlas Haber Ajansı

Bakmadan Geçme

Elazığ Haber 23 - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!