Belediyeden İnşaat ve Mobilya Fuar Alanına Ücretsiz Servis

Elazığ Belediyesi, bu yıl 2.si düzenlenen İnşaat ve Mobilya Fuarı'na, hemşerilerimizin daha rahat ulaşabilmesi adına 23 Eylül Pazar Günü Saat 21.00'a kadar ücretsiz otobüs seferleri düzenleyecek.

Vatandaşlarımızın fuar alanına ulaşımını sağlaması üzere belediye tarafından özel olarak tahsis edilen araçlar, şehir merkezi ile fuar alanı arasında ring sefer düzenleyecek.

“İlimizde Fuarcılık Hizmetlerini Yaygınlaştırmak İstiyoruz”

Şehrimizin ticari hayatına katkı sağlayan fuar alanına vatandaşlarımızın daha rahat ulaşabilmesi için ücretsiz ulaşım imkânı sağladıklarını açıklayan Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Alana vatandaşlarımızın katılımını artırarak fuarcılık hizmetlerinin ilimizde yaygınlaşmasını ve dolayısıyla ticari hayata canlılık getirmeyi hedefliyoruz. Vatandaşlarımızın da bu doğrultuda fuara ilgisi oldukça yüksek. Bizler de bu ilgi karşısında hemşerilerimizin alana daha rahat ulaşabilmesi için fuar süresince ücretsiz servis imkânı sunduk. Hizmetlerimizde vatandaş memnuniyeti ve huzuru bizim için öncelikli esastır.”

Bakmadan Geçme