Başkan Şerifoğulları, Ziyaretlerini Sürdürüyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, cuma namazı sonrasında Güneykent Mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

Bu kapsamda Başkan Şerifoğulları, ilk olarak Güneykent Mahallesi’nde bulunan Eyüp El-Ensari Cami'sinde cuma namazı sonrası vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Şerifoğulları, daha sonra Güneykent Mahalle Muhtarı Necati Karataş ile birlikte Güneykent Mahallesi'nde hizmete sunduğumuz bayan ve erkek taziyeevlerinde incelemelerde bulundu.

Mahalle sakinleri ile sohbet eden, talepleri dinleyen Başkan Şerifoğulları’na vatandaşlar yapılan hizmetler nedeniyle teşekkürlerini iletti.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: “ANINDA ÇALIŞMALARIMIZI BAŞLATIYORUZ”

Başkan Şerifoğulları, şehrin her noktasına, tüm vatandaşlara birebir ulaşarak onları dinlemenin gayreti içinde aralıksız çalıştıklarını kaydetti.

Mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Şerifoğulları, “Her hafta ilimizin farklı bir noktasında cuma gününün rahmetine ve bereketine hemşehrilerimizle ortak oluyor ve hasbihal etme fırsatı buluyoruz. Bu buluşmalar ile belediye hizmetlerini vatandaşlarımıza anlatıyor, mahallelerimizin ihtiyaçlarını da yerinde tespit ediyor ve anında çalışmalarımızı başlatıyoruz. Hemşehrilerimizden aldığımız güçle şehrimizin bugünü ve geleceği için aşkla ve gayretle hizmet üretmeye devam ediyoruz.” dedi.

Başkan Şerifoğulları, Ziyaretlerini Sürdürüyor
Başkan Şerifoğulları, Ziyaretlerini Sürdürüyor
Başkan Şerifoğulları, Ziyaretlerini Sürdürüyor

Bakmadan Geçme