Başkan Şerifoğulları'ndan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Elazığ medyamızın güzide çalışanları başta olmak üzere tüm medya çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum. dedi.

Başkan Şahin Şerifoğulları, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında şunları kaydetti:“Demokratik kültürümüzün vazgeçilmez unsuru olan basınımız, kamuoyunun haber alma hakkının karşılanması noktasında kilit bir role sahiptir. Özellikle teknolojik gelişmelere paralel etkinliği çok daha önemli bir noktaya ulaşan medyamız; doğru, tarafsız ve ilkeli duruşuyla birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, demokratik kültürümüzün gelişimine, toplumsal barış, huzur ve güven ortamının güçlenmesine, toplumsal gelişim ve değişime her zamankinden daha önemli katkılar sağlamaktadır. 

Elazığ medyamız da köklü mazisinden aldığı güçle, şehrimizin gelişim ve değişimine önemli katkılar sağlarken, şehrimize hizmet yolculuğumuzda da daima yol arkadaşımız olmuştur. Şehrimizin bugünü ve yarınları için birlik ve beraberlik içerisinde yürümeye devam edeceğiz.

Zaman mefhumu gözetmeksizin, her türlü şart ve koşul altında fedakarca bir gayret ortaya koyan medya mensuplarımıza teşekkür ediyor, başta Elazığ medyamızın güzide çalışanları olmak üzere tüm medya çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum.”

Bakmadan Geçme