Başkan İdris Alan, 2024'te Umutlarımızı Daha Diri Tutacağız

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

2023 yılında “Asrın Felaketi” olarak nitelendirilen, ciddi can ve mal kayıplarına sebep olan depremler yaşadıklarını ve bunun sonucu her alanda sıkıntılar yaşandığını ifade eden Başkan Alan,  mesajında şu görüşlere yer verdi

“24 Ocak 2020 ve 6 Şubat 2023 depremlerinin getirdiği sıkıntıları, hemşerilerimizin yardımseverliği, yöneticilerimizin duyarlılığı ve destekleriyle atlatmaya çalıştık. Tüm bu gayretlere rağmen 2023 yılı içerisinde ekonomik ve sosyal alanda yaşanan sıkıntılar, hem halkta hem de yatırımcılarda hissedildi. Bu olumsuzluklara rağmen birlik ve beraberlik duygusu ile umutlarımızı daima diri tutup büyüttük. 14 ve 28 Mayıs seçimlerinde halkımızın istikrarın devamından yana tavır koymasıyla başlayan süreçte, ekonomik göstergelerin normale dönme eğilimi göstermesi, halkımızla birlikte gelecek nesillere daha güzel bir Elazığ ve Türkiye bırakmak adına bizleri yoğun bir üretim seferberliğine yönlendirdi.

2023 yılı içerisinde sektörlerimiz ve firmaların sıkıntılarını anlık takip edip, çözüm önerileri ile birlikte hükümete ve ilgili kurumlara ilettik ve iletmeye devam ediyoruz. Uygulanan ekonomik politikalardan iş dünyası olarak umutluyuz. Ülkemizin refah ve zenginlik seviyesini artırmak, herkese iş ve aş imkânı oluşturmak için Elazığ Ticaret ve sanayi Odası olarak çalışmaya devam ediyoruz.  Milletçe çok daha güzel şeyler başaracağımıza olan inancımızla 2024 yılının ekonomik ve sosyal anlamda daha iyi bir yıl olmasını temenni ediyor, Filistin’de akan kanın ve dünyadaki savaşların durması,  insanlığa huzur, sağlık ve barış getirmesi dileklerimle tüm hemşerilerimin yeni yılını kutluyorum.”

Bakmadan Geçme